WilliamHill bingo utan fotbollssnack

William Hill bingo dissar fotbolls-VMMitt under fotbolls-VM så är det givetvis fotbollsfeber hela världen över. Har du drabbats av den? Har du inte gjort det så är WilliamHill bingo något för dig. Under hela VM så har denna kampanj funnits upp för dig att spela på. Gå med du också och krama ut det sista som finns kvar av den roliga bingo-kampanjen helt utan fotboll.

WilliamHill VM-kampanj

De flesta spelsajter och bingosidor på nätet brukar ofta uppmärksamma fotbolls-VM med häftiga kampanjer och många bonusar för fotbollstokiga spelare. Detta är rena motsatsen till WilliamHill bingo som i och för sig satsar på häftiga och roliga kampanjer.Dock så har de gjort det möjligt för dig som inte är speciellt fotbollsintresserad att helt slippa fotboll.

Det är deras nya kampanj som du hittar i bingorummet Skvaller Hörnan. Detta rum kommer att vara öppet under varje fotbollsmatch i VM. Detta blir till flykt ifrån fotboll. Här är det nolltolerans på fotbolls-VM och dessutom roliga chattspel med riktigt heta vinster.

WilliamHill bingo bonus

Det är inget nytt bonuserbjudande som kommer från WilliamHill bingo. Dock är det fortfarande ett väldigt bra och enkelt bonuserbjudande som du kommer att få spela för. Sätter du in 100 kronor och spelar för dessa, så kommer WilliamHill att ge dig 400 kronor att spela för direkt efter. Det betyder att du sammanlagt får 500 kronor att spela för, men du sätter bara in 100 kronor. Det är vad vi kallar en bra deal.

Klicka här för att bli medlem på William Hill Bingo

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *