– William Hill Bingo

William Hill är en av världens största spelsajter. De välkomnar även svenska bingokunder till sin stora bingohall som rymmer massvis av spelare från världens alla hörn! Vill du uppleva något nytt och träffa vänner över hela jordklotet och inte bara från Sverige, är William Hill en spelsajt för dig!

WILLIAM HILL BINGO BINGOTYPER OCH RUM


Brittisk bingo
Det är brittisk bingo som gäller på William Hill och du känner dig nästan som i London när du landar på William Hills bingosida som går i marinblått, vitt och rött. Förutom bingospel finns även ett hav av andra spel som inte riktigt är bingo, men som spelas på ett liknande sätt. Rätt ovanligt och kul, tycker vi.

Bingotyper

Spelhallen på William Hill bingo kan beskrivas som en dopad Maria.com – själva bingospelen liknar Maria.coms men det finns så mycket mer av allt på William Hill. Du hittar såväl klassiska nittio-bollarsspel som 75-bollar och 75-bollars mönsterbingo! Dessutom kan du spela gratis bingo varje dag. Läs mer om vilken tid Gratisbingo spelas på deras sajt.

william hill bingo registreringsbonusPopulära bingorum på William Hill Bingo

I populära Topprummet på William Hill Bingo kan det ibland vara över 1000 spelare! Det är inte alls ovanligt på William Hill. Där spelas 90-bollars bingo med 50 öre per bricka och ca 1000 i vinstpotten!

Det finns bingospel i mängder; Willys Mysrum, Diamantrummet (Variantbingo) och Gott och Blandat – 90-bollars med begränsat antal brickor att köpa är några exempel på spel som är tillgängliga.

Andra spel än bingo

Vi tycker att det bästa med William Hill är det stora utbud av andra spel som går att spela vid sidan om. Det är inga vanliga slots utan rätt unika spel med fler spelare som är med och spelar. Vill du uppleva något nytt, är det William Hill bingo som gäller! Om du köper brickor för 100 kronor inom en vecka efter din registrering, får du dessutom 250kr bonus från William Hill!

Prova på ett fyrverkeri av olika spel på William Hill Bingo – få 250 kr extra att spela för>>>


MEDLEMSBONUSAR

Registreringsbonus och insättningsbonus

William Hill ger alla sina nya kunder 250kr gratis att spela för. Det enda du behöver göra är att spela bingo för 100 kronor! Bonuserbjudandet gäller i en vecka från det att du registrerat dig som ny kund.

Registrera dig på William Hill Bingo nu och spela för en hundralapp inom sju dagar, för att få din registrerings- och insättningsbonus på 250 kronor.

Andra bonusar på William Hill Bingo
Utöver välkomstbonusen, finns det överraskande få andra bonusar. William Hill Bingo satsar emellertid istället hårt på kampanjer. De 250 kronorna är verkligen en unik bonusmöjlighet på William Hill som ger dig möjlighet att testa spel gratis. Missa inte den!

WILLIAM HILL BINGO KAMPANJER


Det finns många olika kampanjer på William Hill bingo. Du hittar något nytt i princip varje dag. Kampanjer hittar du under fliken “Erbjudanden” på bingosidan.

Varje vecka på William Hill Bingo

Vi gillar främst William Hill Bingo Veckofavoriter – de kampanjer som är aktuella varje vecka.
Snabba cash-spel är tillgänglig på måndagar, tisdagar och onsdagar och genererar i 570 kronor per radvinst – med brickor som kostar så lite som 1,70 kronor. Det är 90-bollars bingo och det är tre rader som det går att vinna på!

Bli medlem på William Hill Bingo – få upp till 1200 kr att spela för och ta del av veckans erbjudande nu>>>

Gratisbingo spelar på torsdagar med 175 kronor i prispotten, fyra timmar i rad! William Hill bjuder även på Gratisbingo-rundor på torsdagar!

Fredags Feber spelas under fredagskvällen med start 19.30. Där kan du vinna riktigt stora vinstpotter! Över 10 000 kronor ligger i vinstpotten varje halvtimme fram till kl 00.30!

Super Söndag liknar Fredags Feber. Under hela kvällen kan du vinna 10.000 kronor i ett enda bingospel varje heltimma. Dessutom finns det en extra kampanj i Variantbingorummet som heter Diamantrummet.

BINGOUPPLEVELSE


Höga vinster på William Hill Bingo
William Hill Bingo är en sida för dem som gillar riktigt höga vinster, många rum med mycket folk i samt möjlighet till förköp av brickor till bättre spel även om de startar först om några timmar.

Bra bingobonusar
Det krävs en insättning för att testa William Hill Bingo, men belöningen är 250kr i bonus för en insättning på 100kr. Det räcker gott och väl för en hel bingokväll.

Stor spelvariation
Det finns otroligt många olika spel att välja mellan och vi gillar variationen som WH Bingo har att erbjuda. Dessutom tycker vi att utroparens röst är riktigt skön och det är nästan så att vi skulle vilja bjuda hem honom för en kopp kaffe med kladdkaka! Han gör bingospelet både trevligare och mysigare.

William Hill bingo samarbetar med samma brittiska företag, Virtue Fusion, som Maria.com gör för sin bingoprodukt. Alla som gillar Maria bör känna igen alla funktioner i spelet och har därmed rätt enkelt att lära sig allt om hur bingospelet går till.

Prova William Hill, hör utroparens fina röst och få 250 kronor i bonus ikväll>>>

Det som är något mindre bra är att vi inte kunde chatta med någon av medspelare. Kanske är det något som vi missade, men vi hittade inte listan på alla spelare. Berätta för oss vad du tyckte om spelet på William Hill Bingo och om du lyckades chatta med någon. Vi ger dig bonus som tack för dina åsikter!

WILLIAM HILL BINGO CHATT OCH COMMUNITY


Om det finns något som är mindre bra med William Hill Bingo är det just chatten och sajtens community. Det finns inte så många möjligheter att kommunicera med andra spelare. Det är främst en sida för professionella bingospelare som gillar att spela, vinna och känna spänningen istället för att chatta för mycket och läsa om att det är ”samma samma” som vinner…

På William Hill är det inte ”samma samma” då antalet spelare är ovanligt många. Trots detta tycker vi att William Hill Bingo borde förbättra kommunikationsmöjligheterna mellan spelare. Det är ju trevligt att känna varandra och kunna läsa lite mer om varandra ibland. En bättre chatt på William Hill Bingo vore att föredra.

Prova William Hill idag och kontakta oss om de lanserat någon ny möjlighet att kommunicera med varandra; de har kanske adderat en Facebook sida, en sida att man kan lägga till profiler eller forum?

Gå direkt till William Hill Bingo och bli en del av gemenskapen i chatten>>>

 


JACKPOTTAR OCH PRISPOTTER

Jackpottar på William Hill Bingo

I bingospel hittar du riktigt stora jackpottar på William Hill Bingo; ca. 500 000 kronor i Turbojackpotten, över 100 000 kronor i Skyskrapan, Gemensam kista och Pengaberget samt flera andra, mindre jackpottar med värden mellan 5000 och 50 000 kronor!

I Gemensam kista vinner en lyckliga vinnare hälften av jackpottsumman, resten fördelas mellan alla andra bingospelare som varit med och spelat. Du vinner jackpotten om du får full bricka inom 33 bollar.

Jackpott på slots ligger på över nio miljoner kronor på spelet Big Top Tombola och på över tre miljoner kronor på spel som Hollywood Boulevard och Snow Queen’s Magic. På några få snurr kan du alltså bli miljonär.

Prispotter på William Hill Bingo

William Hill Bingo prispotter är även de otroligt stora! I Topprummet är vinstpotten nästan alltid högre än 1000 kronor! Du kan räkna med minst 500 kronor i vinstpott när du spelar på William Hill Bingo.

Prova William Hill Bingo och tävla om riktigt stora jackpottar och vinstpotter>>> 


LOJALITETSSYSTEM WILLIAM HILL BINGO

Spelar du för riktiga pengar på William Hill Bingo, belönas du alltid med William Hill lojalitetspoäng. Du kan sedan lösa dina poäng och får välja mellan antingen ”köpa” bingobonus eller spelbonus för dem. Ju mer du spelar, desto mer extra bonusar du kan få!

Det finns olika nivåer i Lojalitetsshoppen och du får en poäng för varje 10 kronor du satsar på bingo, en poäng för varje 50 kronor du handlar lotter för och en poäng för varje hundralapp du satsar på slotsspel. Läs mer på William Hill Bingo under fliken “Erbjudanden” och välj sen ”Lojalitetsklubb”.

Bli medlem på William Hill Bingo – var lojal och bli belönad flera gånger om>>>

GD Star Rating
loading...

Lämna en kommentar