William Hill Bingo ger dig det ultimata bingokänslan!

Nu är det måndag igen så varför inte börja veckan med en lysande bingobonus. När du spelar hos William Hill bingo så kommer du garanterat att trivas  för här får du ett gäng bingo erbjudanden som sätter fart på ditt spel.

Idag måndag har du chansen att spela gratis bingo där du har chansen att vinna riktigt läckra vinster. Första dagen i veckan kan du vara med och spela William Hills gratis bingo. Under fyra timmar får du chansen att spela gratis spelet i bingo rummet ” Billiga hörnan”.

Så har du en stund över på lunchen så kan du testa lyckan på gratis bingo där du kan vinna vinster upp till 7000 kronor. Skulle du inte få tid på lunchen så kan du vara lugn. Kl. 15-16 och mellan kl.18-19 så öppnar dörrarna igen för gratis bingon. Det är ett perfekt sätt att varva ner på efter en lång måndag på jobbet.

Så inga mer stressiga dagar efter jobbet för William Hill Bingo ger dig bingo varje timme på dygnet.

Få grymma vinster med William Hill bingo  välkomstbonus

Alla nya spelare ska absolut passa på att ta del av William Hill bingobonus. Med startbonusen kommer du kunna testa spelutbudet i lugn och ro. Du aktiverar din bonus genom att göra en insättning på minst 100 kronor. När du gjort din första insättning så ska du ha spenderat  hundringen på bingobrickor inom 7 dagar efter ditt första insättning. Därefter får du 200 kronor in på ditt bingobonus-konto och 200 kronor direkt in på ditt casinobonus-konto.

Spela med William Hill och ta del av grymt bra bonusar!

Post Author: jimmie