Vinn schlagerpaket på Bertil Bingo

Schlagerfest på Bertil BingoPå Bertil Bingo råder för tillfället en enorm schlageryra och du är inbjuden att delta! Alla medlemmar kan varje vecka tävla om ett komplett schlagerpaket. Totalt kommer 8 paket att delas ut och du vinner ett av dem genom att göra en insättning, spela för 100 kronor och svara på veckans schlagerfråga.

Ett Schlagerpaket består av 2 biljetter till Melodifestivalen-finalen som går av stapeln lördagen den 8:e mars. Dessutom ingår en lördagslunch tillsammans med andra bertilvänner under finaldagen, samt en goodiebag från bertil som proppats full med schlagerkit och små överraskningar!

Addera lite glitter och glamour i ditt liv och delta i tävlingen nu! Spela bingo eller casino på Bertil för 100 kronor eller mer och skicka in ditt svar på veckans schlagerfråga. Idag är sista dagen att skicka in föregående veckas schlagerfråga som lyder: “När användes liveorkester första gången i svenska Melodifestivalen?”.

Klura lite på frågan och gå sedan till Bertil för att skicka in ditt svar! Kom ihåg att schlager-tävlingen endast är för medlemmar. Om du inte är medlem, så blir du det snabbt via länken. Den ger dig dessutom 100% insättningsbonus upp till 1200 kronor!

Klicka här för att bli medlem på Bertil Bingo – få upp till 1200 kr extra att spela för efter första insättningen

Post Author: skribent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *