Vinn jackpots på bingo på CaratBingo

CaratBingo brukar inte vara förknippat med bingo. Vilket är synd för att CaratBingo är en väldigt bra hemsida för oss bingospelare. Det är en trevlig och enkel hemsida som är lätt att komma in i. Förutom detta kan man vinna flera jackpottar på bingo om dagen. Många jackpottar på CaratBingo stiger successivt eftersom medlemmar på sidan spelar för att få den. Därför höjs värdet efter varje gång någon inte vunnit den. Det är alltså inte ovanligt CaratBingo Love Landför dig att se jackpottar över långt över miljonen. För att följa vart du hittar de absolut bästa jackpottar rekommenderas det verkligen att du följer listan med spel på startsidan för bingodelen av CaratBingo. Där hittar du alla stora jackpottar på bingo och med ett enkelt musklick kan du vara med att spela direkt om du är medlem.

”Love Land”

Se till att bli medlem nu för att kunna delta i CaratBingos nya kampanj. Denna kampanj håller på mellan 10-14 februari och kallas för ”Love Land” som du verkligen ska besöka om du är medlem eller kommer registrera dig direkt. ”Love Land” kommer att ge dig en helt ny bonus varje dag fram tills alla hjärtansdag. Alla dagar har erbjudande som gynnar alla medlemmar på hela CaratBingo. Det spelar alltså ingen som helst roll om du gillar bingo eller om du hellre föredrar slots-maskiner eller vad som helst. De erbjudanden som delas ut för dig som bingospelare kan vara gratisspel, extra grymma priser, fler jackpottar och mer pengar att spela för. Du hittar enkelt information för ”Love Land” direkt på CaratBingos hemsida.

Välkomstbonus

Nya medlemmar får nu även en bonus med ett värde upp till 100 % bonus på din första insättning upp till 1500. De är pengar som för dig blir helt gratis att spela för. Det kan vara bra för dig som vill testa nya varianter av bingo eller testa alla de olika rummen.

Se till att registrera dig också för att ta del av allt kul!

Post Author: jimmie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *