Vinn en Birkakryssning på JackpotJoy Bingo

Bingosajternas favorit-kryssningsfartyg är definitivt Birka Paradise. Vi har sett en rad olika bingosajter som anordnat olika tävlingar och kampanjer med resor med Birka Paradise som vinst eller belöning. JackpotJoy Bingo är näste bingosajt att hylla kryssningsfartyget. Med start från idag, så har alla JackpotJoys Bingos medlemmar chans att vinna två biljetter till en birkakryssning den 4:e oktober.

I birkavinsten ingår två kryssningsbiljetter, resa till och från kryssningsfartyget i Stockholm, frukost och middag och en massa spelaktiviteter ombord. Om du vill åka tillsammans med en vän på Birkabåten den 4:e oktober så ska du definitivt delta i kryssningskampanjen.

Deltar gör du genom att gå in på JackpotJoy Bingo och registrera ett konto. Sen klickar du på kampanjsidan och på knappen “delta nu”. Därefter gör du en insättning på 100 kronor och spela på ett valfritt bingospel innan den 31:a augusti – då tilldelas du automtiskt en lott i dragningen. Totalt kommer 10 vinnare att dras, därmed finns det 20 birka-biljetter att vinna.

Bli en kryssningsvinnare nu – registrera ett konto på JackpotJoy Bingo och få 100 kr gratis att spela för

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *