Vilken är den bästa bingosajten?

March 5, 2008

Bingo!Vilken som är den bästa bingosajten är kanske inte alltid så lätt att svara på. Smaken är som baken delad brukar det ju heta och jag kan inte annat än att instämma.

Personligen så tycker jag i alla fall att det är ganska enkelt, UtopiaBingo är min stora favorit och jag tänkte motivera varför med några korta punkter.

Klicka här & hämta dina 100 kr gratis idag!

1. Som ny spelare får man 100 kr gratis nätbingo. Varför det är bra säger ju sig självt, gratis är gott och det är alltid kul att kunna testa på bingosajten utan att behöva göra en insättning.

2. De är öppna och ärliga. När man spelar hos UtopiaBingo kan man alltid se hur många spelare och hur många brickor som är köpta. Man ser hur mycket pengar som går till vinster och de visar att de faktiskt tar ut avgifter (vilket alla bingosajter såklart gör men ingen annan vågar stå för det.)

3. De är väldigt generösa med bingobonusar, dels dubblar de ens första insättning upp till 2000 kr och utöver de så får man nya bonuserbjudanden så gott som varje dag!

De är de tre tyngsta punkterna och jag hade kunnat göra listan mycket längre, trevliga spelare, massor av chattspel, gratis uttag och mycket mycket mer är även det anledningar till att jag tycker att UtopiaBingo är bäst!

Klicka här & hämta dina 100 kr gratis idag!

GD Star Rating
loading...
Vilken är den bästa bingosajten?, 6.0 out of 10 based on 1 rating
admin 03.05.08 klockan 17:27

Bra synunkt Stefan! Vi lägger bums till Svenska Spel som ett röstningsalternativ såklart.

GD Star Rating
loading...
Johan 09.28.08 klockan 15:40

Jag skulle vilja slå ett slag för en bingosida som inte står med på listan nämligen Bingoliner. Jag fick 5£ gratis när jag registrerade mig sedan var det mycket underhållande att spela, bättre än de flesta andra tack vare att de har en egen programvara som inte känns som alla andra bingosajters. Det gick lite upp och ner med vinster och förluster, men har kommit upp i och tagit ut 25£ utan att sätta in egna pengar och har haft roligt hela tiden, vilket inte alls är dåligt. Det bästa är ändå deras egen programvara som gör att sajten känns ny.

GD Star Rating
loading...
James T Kirk 10.28.08 klockan 10:57

LyckoBingo är ju helt klart det bästa bingorummet! Jag har inte vunnit massor där men det är alltid trevligt i chatten!

GD Star Rating
loading...
Daniel 05.19.09 klockan 18:20

Hej

Jag har spelat bingo på nätet i 3 år och prövat det flesta bingosidor. Den som däremot hela tiden har varit supertrevlig och rolig att vara på är Mariabingo. De har den klart bästa kundtjänsten och Chatvärdar.

GD Star Rating
loading...

Lämna en kommentar