Våryra på Utopia Bingo

Vår bästa bingosajt Utopia firar vårens ankomst och bjuder in till stor vårfest där du kan vara med i utlottningen av ett riktigt vår-kit. Genom att göra en insättning mellan den 1:a maj och den 31:a maj, har du chansen att vinna ett presentkort värt 1000 kronor. Presentkortet kan användas på Helgbutiken.se eller Willabgarden.se där du kan handla allt som har med trädgård eller grillning att göra; perfekt till våren och sommarens grillkvällar och trädgårdspyssel.

Alla som gör en insättning i maj deltar automatiskt i utlottningen. Du behöver alltså inte anmäla dig till tävlingen eller utföra någon särskild uppgift. Sätt bara in 100 kronor eller mer så tilldelas du en elektronisk lott som Utopia Bingo sparar till dragningen den 31:a maj. Är du den lyckliga vinnaren kommer du då att kontaktas via mejl och telefon och får gladeligen motta ditt presentkort!

För att delta behöver du vara medlem på Utopia Bingo. Det blir du via länken nedan och får dessutom ta emot en trevlig välkomstpresent bestående av 100 kronor och 100% insättningsbonus på första insättningen!

Klicka här för att vinna 1000 kr och få 100 kr gratis att spela för + 100% insättningsbonus

Post Author: skribent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *