Vad vet du om Bingo och Sverigeautomaten?

Hur skulle du bäst beskriva bingo och Sverigeautomaten om någon frågade dig vad det var för någonting? Hade du svarat att bingo var ett glädjefyllt spel med mängder av vinstchanser? Eller hade du kallat det ett hasardspel där slumpen spelar stor roll? Kanske hade det varit en mix av båda förklaringarna. Enklast att beskriva bingo är att säga att bingo är ett spel där slumpade sifferbollar ska matcha spelbrickor på vilka ett ex antal siffror finns printade. Om en boll med siffra nummer 22 visar sig så ska du på din bricka markera samma siffra. Allt eftersom att fler bollar och siffor visar sig kommer din bricka att bilda ett mönster. När din bricka bildat det mönster som din spelomgång efterlyser, så vinner du. Så fort du fått rätt mönsterkombination så ska du ropa bingo!

Spelar du på Sverigeautomaten, eller såkallade slots, spelautomater eller enarmade banditer, är reglerna några helt andra. En spelautomat är nämligen ett helt annat spel än bingo. Spelar du på en spelautomat så spelar du på en maskin och inte på en bricka. Precis som med bingo kan du vinna pengar eller priser men här går det ut på att sätta igång snurrande hjul vilka har olika bilder och symboler fastpräntade på sig. Med rätt symboler, i rätt kombination så vinner du och via slotmaskiner kan du verkligen vinna stort! På så vis är bingo och slotmaskiner lika varandra men därefter tar likheterna slut.

Priset för att spela bingo eller på slotmaskiner varierar men spelar du bingo eller enarmade banditer på nätet, så brukar priserna vara ungefär desamma. De flesta bingo- och spelsajter erbjuder bingospel och bingobrickor för fem eller tio kronor per bricka. När du spelar på slotmaskinerna så köper du mynt för olika myntvärden. Dessa kan kosta allt från några ören till tio eller 15 kronor.

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *