Upptäck JackpotJoys julkalender

Just nu har JackpotJoy en julkalender med 24 luckor fyllda med överraskningar. Om du är medlem på JackpotJoy bingo så kan du enkelt öppna samtliga luckor och ta del av 24 utomordentliga erbjudanden. Bland luckorna så finns det såväl bonusar som gratisspel, extra chattskoj och fina priser.

Idag har vi hunnit med att öppna två luckor och många fler återstår. Men som du vet, så brukar dagarna fram till jul gå undan i en rasande fart. Se till att hänga med i bingo- och julsvängarna och logga in på JackpotJoy Bingo dagligen fram till jul och öppna dagens lucka. Du kan klicka dig vidare till JackpotJoy och julkalendern nu med detsamma genom att klicka på länken nedan.

Utöver julkalendern på JackpotJoy så finns det en hel del andra intressanta kampanjer som kan vara lockande. Jannes djungelbonus ger dig 50 kronor extra att spela för, värvar du vänner så kan du få upp till 1000 kronor extra att spela för och deltar du i tematimmarna i chatten så får du vara med på filmkväll, quiz, musik och mycket mycket mer!

Klicka här för att bli medlem på JackpotJoy Bingo – få 100 kr gratis att spela för

 

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *