– SvenskaBingo

Svenskabingo.com lanserades för flera år sedan men det är under det senaste året som bingosajten utvecklats och blivit tillräckligt bra för att spela på. Den påminner en del om William Hill Bingo, inte minst eftersom SvenskaBingo och William Hill använder sig av samma mjukvara och delar samma nätverk.

SvenskaBingo kan ses som ett mer svenskt alternativ till William Hill helt enkelt. Även ni som spelar på Maria.com nu kommer att känna igen bingoupplägget. Gå direkt till SvenskaBingo och bli medlem nu>>>

BINGOTYPER OCH RUM PÅ SVENSKABINGO

Bingotyper på SvenskaBingo

På SvenskaBingo hittar du alltid rum med klassiska nittiobollarsspel och variantbingo – de två populäraste bingoversionerna i Sverige idag.

Bingorum på SvenskaBingo

SvenskaBingo har inte lika många bingorum som William Hill men det gör bara att du som spelare bättre förstår vad som händer på sajten, vilka erbjudanden som är aktuella och vad som är på gång. Du lär dig snabbt och bingospelandet blir snabbt roligt.

Svenska bingobonusDet är ganska normalt med över 500 spelare per spel på Svenskabingo! Du ser exakt vilka spelare som kommer just från Svenskabingo vilket gör att ni kan snacka med varandra, heja på varandra och spela chattspel med varandra.

 

Bli medlem på Svenska Bingo – få 250 kr bonus efter första insättning>>>

Gratisbingo på Svenskabingo spelas varje dag mellan klockan 13.00 och 14.00. Du hittar även Gratis bingo i Svea-rummet mellan 18.00 och 20.00 på tisdagar. Se till att uppfylla kraven för att vara med i Gratisbingo i Svea-rummet. Läs mer om detta på Svenskabingo.com under fliken “Kampanjer”.

Länkade spel på Svenska Bingo
Varje kväll klockan 22.30 är det dags för länkat spel som heter Bingolinx. Där ligger det 5500 kronor i vinstpotten.

The Bingo Games på Svenska Bingo
I rummet The Bingo Games kan du återuppleva OS-känslan. Rummet lanserades i samband med OS 2012, men har blivit så pass omtyckt av bingospelare att det ligger kvar i spelschemat.

I The Bingo Games-rummet får du välja en av nio idrottsmän. Därefter hejar du på idrottsmannen som ”springer” en ruta framåt så fort en av ”hans” bollar är dragen. Du vinner extra om din idrottsman når målet först! En riktigt kul idé tycker vi!

Prova roliga spel på kreativa sajten Svenskabingo.com idag. Registrera dig här, köp brickor för 100 kronor och få 250% bonus = 250 kronor extra att spela för!

BONUSAR PÅ SVENSKABINGO

Välkomstbonus på SvenskaBingo

På SvenskaBingo får du som ny kund 250 kronor gratis i välkomstbonus. Det enda du ska göra för att kvalificera dig till bonusen, är att spela bingo för en hundralapp! Först måste du givetvis registrera dig för att få SvenskaBingo välkomstbonus.

Registrera dig nu för att få möjlighet till 250 kronor bonus på Svenska bingo>>>

Övriga bonusar på SvenskaBingo

Förutom välkomstbonusen går det också att vinna lite bonuspengar i chattspelen – på Svenska bingo ligger chattbonusvinster på mellan 5 och 10 kronor.

För närvarande har vi ingen information om ytterligare bonusar som Svenskabingo.com erbjuder. Har du fått extra bonusar från Svenskabingo, är du välkommen att tipsa oss så att vi uppdaterar denna recension. Som alltid ger vi bort en liten bonus för värdefulla tips!

SVENSKABINGO KAMPANJER


På Svenska Bingo hittar du säkerligen en kampanj som du gillar. Förhoppningsvis hittar du flera! Information om olika kampanjer hittar du på sajten under flikarna “Kampanjer” och “Erbjudanden” på bingosidan. Se till att kolla båda för kampanjerna skiljer sig åt.

Besök Svenskabingo.com nu och ta del av aktuella kampanjer direkt>>>

SvenskaBingo gratis bingo
Svenskabingo satsar mycket på att erbjuda Gratisbingo till sina kunder. Läs mer om vilka tider som gäller just nu på Svenskabingo.com. Senast vi kollade var det varje tisdagskväll samt varje dag mellan 13.00 och 14.00.

SvenskaBingo 3 för 1
Vi vill även nämna kampanjen som heter ”3 för 1”. Den pågår varje vecka från måndag till onsdag. Den går ut på att man får 2 brickor gratis vid köp av en bricka. Kampanjen är aktiv mellan 11.00 och 12.00 och 17.00 och 18.00 under kampanjdagar. Dessutom verkar kampanjen gälla alla Svenskabingos bingorum vilket vi gillar skarpt!

BINGOUPPLEVELSEN PÅ SVENSKABINGO


Enligt vår uppfattning finns det två slags bingospelare i Sverige just nu – de som gillar spelsajter som Bertil och Maria.com mest och de som främst gillar de mer sociala sajterna som ahaBingo och Mamamiabingo. Svenskabingo är klart bäst lämpad för de som gillar Bertil och Maria.com.

Ta del av Svenska Bingo och upplev bingosajten nu – bli medlem direkt och få 250 kr extra när du gjort första insättningen>>>

Stora vinstbelopp

På Svenskabingo spelas det om stora pengar och här finns ett överflöd av roliga sidospel. Det går visserligen även att chatta med varandra, vinna chattbonusar, bli vän med chattvärdar etc. Det är alltså en bingosajt även för dem som föredrar att spela i en mer kommunikativ bingomiljö online.

Snygg och smidig bingosajt
Svenskabingo är en bingosajt med snygga svenska färger och stort utbud av sidospel som vi verkligen gillar. Det är riktigt smidigt att spela sidospel och spelen öppnas utan att störa pågående bingospelet.

Generös välkomstbonus
För att testa Svenskabingo och få din välkomstbonus på 250 kronor får du göra en insättning på en hundralapp. Har du ett par timmar ledigt och vill försöka dig på en av de stora jackpottarna och lära känna chattspelare på Svenskabingo, är du välkommen att göra det nu. 350 kronor räcker länge och långt. Du kommer hinna känna den där pirrande känslan rätt många gånger medan du testar sajten, det lovar vi!

Bra bingoprodukt
Svenskabingo.com använder Virtuefusions bingoprodukt – precis som Maria.com och William Hill Bingo. Vi tycker att Svenskabingo.com har lyckats bäst med att anpassa sin bingo så att den känns unik och mysig. Framförallt känns den svensk!

Riktigt bra hjälpavdelning
Svenskabingo.com får ett stort plus i kanten för sina hjälprutor som finns tillgängliga i varje bingospel. Hjälprutorna fyller sin funktion väl och informerar på ett lättförståeligt sätt så att spelare vet exakt hur respektive spel går till.

Önskvärda förbättringar
Det vi vill rekommendera Svenskabingo.com är att se till att bingohallen ser fin ut även när man öppnar den i ett fullskärmsläge. Det är lätt att bli lite yr i fullskärmsläget. Ett tips till dig som spelar är att låta fönstret ha den storlek som det får automatiskt efter det att du klickat på att ”öppna spelet”. Även om det är lite synd att det är så. Även Maria.com och William Hill bingo ”lider” av samma problem.

CHATT OCH COMMUNITY

Svenska Bingos chattvärdar

De nuvarande chattvärdarna Ken, Annica, Adam, Gulcin, Jenny och Oskar tar väl hand om sina bingospelare. De jobbar som chattvärdar på Svenskabingo.com och bor i Sverige och i England. Chattvärdarna jobbar även i supporten och finns tillgängliga på Svenskabingos egna Facebook-sida.

svenska bingo registreringsbonus

Chattbonusar på Svenska Bingo

Chattbonusar ligger på mellan fem och tio kronor, vilket kan kännas lite för lite. Svenskabingo.com kompenserar det genom att ge ut bonusar något oftare än på andra sajter.

Prova Svenskabingos chattspel du med och få nya vänner här>>>

Det som är bra är att du som spelar endast tävlar mot chattspelare från Svenskabingo.com, inte med alla inom nätverket. Det leder till att chansen att vinna en chattbonus på Svenskabingo.com är rätt stor!

Chattspel på Svenska Bingo

Bland chattspelen på Svenska Bingo hittar du bland annat Bingobox och Ordgåtan vilka är våra personliga favoriter.
Bingobox är ett spel där du väljer fyra bollnummer som ”formar” en kvadrat på fältet med dragna bollnummer. I bingohallen kan du se samtliga kombinationer att välja på.

Den som först får sina valda bollnummer uppropade ska skriva **BINGO BOX** i chatten och klicka på Retur eller knappen Skicka för att meddelandet ska skickas. Lyckas du, får du en tia i bingobonus.

Ordgåtan är en annan klassiker i bingovärlden. Chattvärden skriver ett ord med ”omkastade bokstäver”. Bingospelare ska sedan hitta det rätta ordet (till exempel ÄTNIBOGN – NÄTBINGO). Den som skriver ut det korrekta ordet i chatten först får en bonus på 5 kronor.

JACKPOTTAR OCH PRISPOTTER PÅ SVENSKABINGO

Prispotter på SvenskaBingo

Svenskabingos prispotter är rätt stora – du behöver inte oroa dig för få spelare i ditt bingorum då Svenskabingo är en del av ett stort nätverk. Med andra ord finns det alltid sköna vinstpotter att vinna!

Jackpottar på SvenskaBingo

Svenskabingos jackpottar ingår inte i något nätverk. Trots det finns det en riktigt stor som ligger på runt 80 000 kronor. Den stora jackpotten heter Jackpotten Glödhet. Får du full bricka inom 42 bollar på 75-bollarsbingo blir den smaskiga jackpotten din!

Bli medlem på SvenskaBingo och spela om jackpottar och prispotter – nya medlemmar får 250 kronor bonus på Svenska bingo>>>

Det finns även en mindre jackpott som ligger omkring 5000 kronor. Den är betydligt enklare att vinna än den stora! Den heter Guldgruvan och ligger i skrivande stund på 6000 kronor. Du vinner den inom 46 utrop.

SvenskaBingos Specialare
I Svenskabingos specialare, rummet som heter ”Bingo Games”, får idrottsmannen som sätter ”världsrekord” 5000 kronor. Det måste finnas andra jackpottar men vi har inte lyckats hitta mer information om detta på själva sajten.

Notera dock att vi hittade fler bingospel som inte är utannonserade på själva sajten inne i bingohallen. Du hittar dem i sidospelsmenyn.

SVENSKA BINGO LOJALITETSSYSTEM


Svenskabingos lojalitetssystem består av en VIP-klubb som extra lojala spelare får en inbjudan till. Tillhör du VIP-klubben kan du se fram emot tre exklusiva erbjudanden.

Bli medlem på Svenska Bingo nu och bli VIP-medlem>>>

Erbjudanden för VIP-medlemmar varje månad

Först och främst får du en månatlig VIP-bonus som ger dig 10% insättningsbonus på ditt totala insättningsbelopp från föregående månad. Du får även en VIP-bonuskod som ger dig 50% extra att spela för på en insättning på högst 1000 kronor. Dessutom får du “Månadens VIP-erbjudande” som varierar från månad till månad.

Övriga erbjudanden för VIP-medlemmar på SvenskaBingo

Alla VIP-medlemmar blir kontaktade om aktuella VIP-erbjudanden via mejl, detsamma gäller dem som får en inbjudan till VIP-klubben.

För att bli VIP-medlem på Svenska Bingo behöver du vara extra lojal, dvs. spela mycket och göra många insättningar. Det finns inget alternativt lojalitetssystem för dig om inte kommer upp till VIP-nivån i antal spelade spel och insättningar. Däremot kan du alltid ta del av aktuella kampanjer där du bl.a. får en veckobonus.

GD Star Rating
loading...
- SvenskaBingo, 1.0 out of 10 based on 1 rating

Lämna en kommentar