Svenska Bingo kör igång nya chattspel

Svenska Bingo har en chattmoderator och det kommer att innebära mycket mer aktivitet i chatten. Redan idag, den 12 maj, kör Svenska Bingo igång sina nya Chatt Spel med ett dubbelpass i chatten.

svenska_logoSvenska Bingos chattmoderator, CM Snow, kommer att köra igång mellan kl. 12.00 – kl.16.00. Sen tar hon en välförtjänt paus men startar kvällens pass kl.18.00 igen med massor av roliga spel.

Svenska Bingo har lagt till en ny länk i huvudmenyn som heter ”Bingo Chatten” där alla spelare se all information om chattspelen. Enligt de uppgifter jag fått så kommer Svenska Bingos CM att uppdatera spel och lägga till nyheter, så det kan vara värt att hålla ett öga öppet på Bingo Chatten, så att du inte går miste om något spännande.

Besök Svenska Bingo >

Jag har tidigare skrivit om Svenska Bingo och du kan läsa min spelguide om dem här. Alla nya spelare hos Svenska Bingo får 50 kr startbonus när de registrerar sig som de kan spela för. De matchar även den första insättningen upp till 1500 kr så att man får en rejält förlängd spelupplevelse.

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *