Superjackpot kampanj hos Ladbrokes Bingo

På måndag, den 22:e oktober börjar Ladbrokes Bingo sin Superjackpot-kampanj! De har lagt till 20 000 SEK i deras progressiva Superjackpot som i nuläget ligger på 12 365 SEK. Totalt ger Ladbrokes Bingo alltså bort 32 365 SEK – MINST! Eftersom Superjackpoten är progressiv och därmed ökar ju fler spelare som spelar kommer summan att öka därefter! Med andra ord kan Superjackpoten nå ännu högre höjder innan den betalas ut!

Bingosajten Ladbrokes Bingo är enkel och trevlig att besöka. Här erbjuds spel vid alla tider på dygnet och du kan spela med så liten insats som en krona och uppåt. Som ny kund får du inte missa att Ladbrokes Bingo har en välkomstbonus på 100%. Du finner mer information om Ladbrokes Bingo i vår bingo-sajts presention. Vår betygsbarometer visar att våra besökare gillar Ladbrokes Bingo. Du kan också vara med och sätta ditt betyg!

Notera! För att alla spelare ska glädjas med den stora vinnaren i Ladbrokes Bingo Superjackpot så får alla spelare i vinnande spelet även 50 SEK var.
Läs mer om denna kampanj på Ladbrokes.com

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *