Superbonusbingo hos Ladbrokes

ladbrokesbild

Nu har vi hittat något alldeles speciellt åt er läsare här på Nätbingo.nu. Vad sägs om möjligheten att spela bingo gratis och ändå ha chansen att vinna? Vi gillar såklart detta väldigt mycket, och vi är ganska säkra på att ni också kommer att göra det. Superbonusbingo är Ladbrokes senaste kampanj, och det är i just denna kampanjen som vi kan passa på att spela bingo utan att betala.

Bingo bonus varje dag

Vi letar väl alla efter olika sätt att spela billig bingo? Mycket spänning för lite pengar är ju en riktigt kul grej. Men just nu kan du alltså till och med spela bingo kostnadsfritt och ändå ha chansen att vinna ett fantastiskt pris. Och det är ju till och med bättre än att spela billig bingo! Den första och absolut viktigaste frågan är såklart: hur gör jag för att vara med?

Jo, du klickar dig vidare till Ladbrokes via länken härifrån Nätbingo.nu. Väl inne hos Ladbrokes går du in i bingorummet Vinden. Där inne kommer du faktiskt att kunna delta i Superbonusbingon varje dag i veckan. Mellan måndag och fredag kan du spela superbonusbingon mellan klockan 13.30-15.30 svensk tid. På helgerna är det istället mellan 16.00 och 18.00 svensk tid som gäller. På Ladbrokes hemsida kanske du stöter på andra tidangivelser, men det är de brittiska tiderna, så de är en hel timme efter mot vår svenska tidszon.

Du kan som sagt spela superbonusbingo kostnadsfritt. Men det går också att uppgradera sina bonusbrickor från endast 50 öre för att ha chansen att vinna större priser. Då kan du kamma hem prispotter upp till 6000 svenska kronor – bara genom att satsa ynkliga 50 öre. Totalt finns det 19 bingobonusar att ta del av på Superbonusbingon.

Ladbrokes bingo välkomstbonus

Ladbrokes är en av de allra bästa bingosajterna att spela på. Här finns gott om kampanjer, det är stort och trevligt och du blir väl omhändetagen av casinot. Om du sätter in pengar hos dem och sedan spelar för 100 kronor på valfria bingospel så kommer du att få en belöning. 400 kronor i bingo bonus och 100 kronor på minispel, en riktigt trevlig belöning tycker vi på Nätbingo.nu. Dessutom får du också spela bingo helt gratis i sju dagar i Ladbrokes Gästrum, tillsammans med andra nyregistrerade spelare. Så testa redan idag för en riktigt bra bingoupplevelse.

SPELA BINGO NU!

Post Author: sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *