Stora pengar att vinna hos BingoJoy

BingoJoy har visat sig vara mycket poppis bland er som besök min sajt och jag kan förstå det. En modern, underhållande och trevlig bingosajt med många events är svårt att motstå. Där finns också många intressanta sidospel där det ges möjlighet till stora vinster i så kallade progressiva jackpotts.

bingojoy

BingoJoy har två jackpots i bingon och sex spelautomater, Chain Reactors, Heaven and Hell, Robin Hood, Bingo Slot, Alice in Wonderland och Monte Carlo Billions.

Alla deras jackpots är av så kallad proggresiv typ, vilket innebär att de har ett grundvärde och att de växer och växer ju mer man spelar. De växer ända tills någon till slut har turen att vinna dem. När någon vinner återställs de till grundvärdet och börjar att växa på nytt.

Detta innebär att Milljonvinster är fullt möjliga i synnerhet på Robin Hood, Alice in Wonderland och Monte Carlo Millions.

Vill du veta mer om BingoJoy så vore det kul om du kollar in min spelguide om dem. Just nu välkomnas du som är besökare på Nätbingo.nu med en exklusiv start bonus om härliga 50 kr på BingoJoy, när du öppnar ett nytt konto.

Besök BingoJoy här >

Lycka till med spelandet och må jackpott-vinsterna regna över er 🙂

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *