Spela och vinn på Bens Bingo

Bens BingoBens Bingo är en bingosajt från Technical Consulting and Management Services Ltd som administreras av Funcional Games. Bingosidan är en relativt ny sådan då den startade i november 2011. Trots sin unga ålder sajten sedermera lyckats med konsten att attrahera mängder med bingospelare på nätet och fortsätter att väcka intresse hos nya bingospelare och befintliga nätspelare.

Måttot ”Spela och vinn!” är ett typiskt drag för Bens Bingo som är en väldigt simpel och okomplicerad sajt. Det finns inga jobbiga krusiduller, inga irriterande banners eller mängder med onödig information. På Bens Bingo står det klart och tydligt vilka spel som finns tillgängliga, hur många som spelar, vilken prispott och jackpott som gäller och hur mycket av pengarna som går tillbaka till Bens Bingo. Det är ärligt och enkelt!

Varför inte testa att leva efter Bens motto redan idag? Kanske nu med detsamma? Som ny spelare får du trots allt 100 kronor gratis att spela för, så du kan faktiskt börja spela DIREKT utan att behöva plocka från dina egna pengar. Registreringen tar inte mer än någon minut eller två och du förbinder dig inte vid något särskilt avtal. Som vanligt måste du givetvis gå med på bingosajtens villkor och bestämmelser men du har ingen skyldighet att göra insättningar eller liknande efter det att du registrerat dig.

Bli medlem på Bens Bingo och få 100 kr att spela för direkt samt 100% Match-up bonus>>>

 

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *