Spela Gratisbingo hos Jackpotjoy

2015 bjöd på många bonusar, festliga tävlingar och andra härliga evenemang. Inte minst från Jackpotjoy, en av bingosajterna som erbjuder allra flest kampanjer. Det här är förstås både lönsamt och festligt för oss spelare. Dels får man förstås mer att spela för, och kanske större chans och vinna också, men det gör också att fler spelare samlas och det blir mer liv i bingohallarna och chatterna. Perfekt, ju! För att dira in det nya året lite extra har Jackpotjoy nu dragit igång en ny kampanj – Gratisbingo! Svårt att starta året på ett bättre sätt, skulle jag vilja säga.

400 kronor Gratisbingo

Gänget på Jackpotjoy hade ett förträffligt nyår och hoppas givetvis att du också hade det. Nu inleder de det nya året med lite gratisbingo. Håll till i bingohallen Diamanten klockan 09.18, 13.18 eller 15.36. Eller varför inte alla tre?! Där hålls det iallafall Gratisbingo för alla spelare att ta del av, värd 400 kronor. Ställ klockan så att du inte missar det!

120 kronor gratis

Är du ny spelare hos Jackpotjoy? I sådana fall är det bara att gratulera. De har nämligen ett ett erbjudande som ger dig som ny medlem 120 kronor gratis. Använd bonuskoden “PB120FREE”, eklusivt från oss här på Prova Bingo, så får du 120 kronor att spela för, utan att ens göra en insättning.

Det finns en rad andra sätt att samla bonusar hos Jackpotjoy. Tipsa en vän för att få 250 kronor gratis eller ta en selfie med din vinst för att få 100 kronor. Läs mer om allt härligt på Jackpotjoys hemsida!

Post Author: sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *