Spela gratis och vinn på riktigt på LyckoBingo!

Om du gillar bingo och dessutom gillar när det är gratis kan vi tipsa om LyckoBingos gratis bingo dag som äger rum onsdagen den 16 mars. Har du inte tidigare varit med på denna bingo fest kan vi starkt rekommendera att du tar chansen! Trots att det är gratis att spela bingo är nämligen i allra högsta grad riktiga! Bingo spelen äger rum mellan 10 och 22 och du hittar gratis spelen i bingorummet med det passande namnet “Gratis bingorummet”.

Spelet som spelas denna dag är ett bingospel som heter 75-bollars bingo vilket helt enkelt betyder att det används 75 bollar. 75-bollars bingo är den vanligaste formen av bingo både i Skandinavien , USA och Kanada. Enda skillnaden mellan de olika länderna är att i USA är mittrutan tom och fungerar litet som en joker. Det betyder att du kan få bingo även om denna ruta är tom.

En av skälen till att 75-bollars bingo är så omtyckt är att det finns ett så stort antal spelvarianter med just 75 nummer. Mönster bingo och klassisk bingo är några av de mer populära bingo varianterna.

Ta chansen att spela gratis bingo på LyckoBingo denna dag. Vi vågar utlova en riktig bingo fest!

? Läs mer om LyckoBingo i min guide om denna bingosajt
? Besök bingosajten LyckoBingo här

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *