Spela bingo på Bet365 och vinn en lyxkryssning

Älskar du att spela bingo på nätet? Du kanske du inte har det minsta emot att du även kan vinna en lyxkryssning på medelhavet under tiden som du spelar. Detta är just nu möjligt att göra på Bet365 och det är enkla spelregler som gäller. Spela bingo som vanligt i de speciella Cruise Cabin room.

Vinn lyxkryssning hos Bet365 bingo

Den 14:e september så kommer det vara en lycklig vinnare som har packat väskorna för sticka iväg på en kryssning på medelhavet. Se till att det blir du igenom att delta i bingospelen varje dag mellan 11.00-13.00 , 15.00-17.00 eller 20.00-22.00. Under dessa tider så kommer du att kunna tävla om detta fantastiska pris i Cruise Cabin rummet. Visst hade det varit skönt med en underbar semester ute på medelhavet. Sol, bad, lyxig vistelse och mycket god mat är det som vi redan på förhand kan lova dig.

Bet365 bingo bonus

Se till att spela med de bästa möljliga oddsen när du sätter igång att spela. Du kan enkelt påverka dina odds igenom att använda en så kallad bingo bonus hos Bet365. Detta gör du igenom att bli ny medlem på Bet365 och utnyttja deras välkomsterbjudande på 500 kronor. Dessa pengar kan du sedan använda för att spela bingo med. Det är ett bra sätt för dig att kunna spela gratis bingo online. Se till att du blir nästa stora vinnare av en lyxkryssning och sätt igång med ditt spelande redan idag!

Vinn lyxkryssning på Bet365 Bingo

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *