Spela bingo och få gratisspel

Den härliga höstkampanjen fortsätter på CaratBingo. Under de senaste veckorna har massor av kontantpriser, gratissnurr med mera delats ut och nu fortsätter kampanjen. Denna vecka är temat gangsters!

Med start fredagen den 18:e och fram till och med den 24:e oktober har du som spelare möjlighet att få gratissnurr i det populära spelet Mafia Millions bara genom att spela din vanliga bingo.

Kampanjen fungerar på så sätt att omsätter du minst 1 000 kronor i köpta bingobrickor på en dag så får du 50 kronor gratis att använda i minispelet Mafia Millions. Väljer du den lägsta insatsnivån räcker dessa gratispengar till 5 gratissnurr. Men det bästa av allt – kampanjen är varje dag! Det innebär att du varje dag under hela veckan kan vinna gratissnurr i Mafia Millions, bara genom att spela din favoritbingo. Dina gratispengar sätts automatiskt in så snart du omsatt 1 000 kronor i bingon.

Vem sa att minispel ger minivinster?
Mafia Millions är sedan länge ett av de mest populära minispelen inne i bingolobbyn hos Carat Bingo. För bara någon månad sedan gick en storvinst ut på hela 139 000 kronor i detta minispel. Mafia Millions är därför en perfekt stämningshöjare samtidigt som du spelar din vanliga bingo.

Attraktiv bingobonus
Har du inte testat bingon hos Carat Bingo kan vi på Nätbingo ge dig ett riktigt bra erbjudande. Startar du ett konto på Carat Bingo idag får du hela 50 kronor gratis att köpa bingobrickor för. Dessutom matchas din insättning med hela 100% upp till 1 500 kronor. Gillar du att söka spänningen bland casinospelen så får du dessutom 20 free spins på det populära spelet Mega Fortune.

Anslut till Carat.com idag – få 50 kr gratis att spela för + 100% insättningsbonus & free spins

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *