Spela bingo gratis hos Ladbrokes till helgen

Att spela bingo gratis och ändå har möjlighet till vinster i riktiga pengar är alltid najs. Därför är det skoj att konstatera att spelbolaget Ladbrokes erbjuder just detta till helgen. Den sjätte och sjunde juni kommer det nämligan vara gratis bingo mellan klockan 18:00 – 20:00 på Ladbrokes.

Bingo-brickaHur gör man för att spela gratis bingo? Allt du behöver göra är att besöka Ladbrokes hemsida och logga in på Salongen, som är ett av Ladbrokes Svenska bingo rum. Mellan klockan 18:00 och 20:00 är vartannat spel gratis, så du behöver inte använda din egna pengar om du bara vill testa.

På Ladbrokes Bingo erbjuder man massor av spännande former av bingo. Du kan dygnet runt underhålla dig med spel som till exempel mönster bingo och variant bingo, som finns tillgängliga med både 72 och 96 bollar. Det behövs heller inga stora insatser för att vara med. För så lite som 1 kr per omgång kan du köpa dig din egen bricka. Vill du veta mer om hus det är att spela bingo hos dem så ska du kolla in min spelguide om Ladbrokes Bingo.

Besök Ladbrokes och spela deras bingo här >

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *