Spännande Hallowinbingo på LyckoBingo

För att ladda upp inför årets läskigaste dag, nämligen Halloween den 31 oktober så kör bingosajten LyckoBingo 4 omgångar Hallowinbingo med start ikväll mellan klockan 21 och 22 i det nya rummet Bingoparty direkt. Det kommer bli en läskig timme med skrämmande bingo utlovar LyckoBingo.

I Hallowinbingo köper alla spelare som är med och spelar 6 bingo brickor för 20 kronor styck och alla spelare har följaktligen lika stora vinstchanser. Rättvist och bra med andra ord!

Vinnaren av full bricka får en extra vinst som beror på vilket nummer den bingo boll vinnaren får bingo med har. Numret på bollen multipliceras med antalet bingo brickor som spelaren har (6) och sedan multipliceras allt med 10. Vinsten i Hallowinbingo kan alltså bli riktigt stor så det kan vara läge att ta chansen och testa sin lycka vid detta tillfälle.

? Läs mer om LyckoBingo i min guide om denna bingosajt
? Besök bingosajten LyckoBingo här

P.S. Du vet väl om att du har möjligheten att köpa brickor i förväg om du råkar vara upptagen klockan 21? LyckoBingo har nämligen en förköpsfunktion som gör att du aldrig behöver missa ett speltillfälle.

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *