Snart är det fredag och trevligheter på bingosajten MamaMiaBingo.com

Det närmar sig veckoslutet och fredag. På bingosajten MamaMia Bingo innebär det bland annat trevlig bonus och lite sköna tävlingar i bingochatten. Något av det du kan vänta dig listas här.

Fredagsbonus! Du får 100 % bonus upp till 150 kr på en insättning
Observera att erbjudandet endast gäller på en insättning under fredagen. Din bonus kommer automatiskt in på ditt spelkonto när du omsatt ditt insatta belopp en gång.

Förkväll! Globetrotter.
Detta event spelas precis som “Gissa kändisen” som MamaMia har spelat lite dom senaste veckorna, denna gång söker de en stad istället för en kändis. Chattvärden kommer att skriva ut ledtrådar om en stad. Desto svårare ledtråd desto mer vinner man. Det är ett svar per ledtråd som gäller och när Chattvärden stoppar ledtråden så kan man alltså inte fortsätta gissa. Tävlingen pågår i Club60 kl. 16:00-17:00

Pengachansen!
Pengachansen spelas hela kvällen mellan kl. 18:00-00:00. Chattvärdarna meddelar innan spelet startar i vilket rum det spelas. Om du blir en av de lyckliga att vinna spelet för pengachansen får du välja en av luckorna som finns kvar. Du vinner det belopp som gömmer sig bakom luckan. För att läsa mer om spelets regler ska du kolla i MamaMiaBingo.com.

För att delta i detta event krävs att du gjort en insättning under dagen.

? Surfa över till deras bingosajt och kolla in all bingoaction
? Läs mer om MamaMia Bingo i min spelguide

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *