Så får du en gratis bok av Bertil Bingo

Vi har tidigare skrivit att Bertil är en bingosajt som är väl värd att testa. Just nu är det extra attraktivt, speciellt för nya kunder.

Sätt in 100kr och du får 100kr extra och en pocketbok värde 99kr
Du får 100 kr extra i bonus första gången du sätter in pengar hos Bertil. Och inte nog med det – just nu får du dessutom en pocketbok hem i brevlådan.
Bertil har valt ut tjugo härliga favoriter direkt från topplistan som du kan välja bland. Så, bulla upp med bullar, bingo och en kopp kaffe. Gotta ner dig under pläden och njut. Så här gör du för att få din pocketbok:

1) Sätt in pengar
Logga in med ditt användarnamn och lösenor och gå till Mitt konot och “Sätta in pengar”. Sätt in 100 kr eller mer vid ett och samma och tillfälle. 100 kr i bonus sätts direkt in på ditt konto.

2) Du får ett mail med en länk och en unik gåvokod
Inom sju dagar efter du satt in pengarna får du ett mail från Bertil. Mailet innehåller en länk till bertils kamanjsida hos Pocketogram samt en unik gåvokod som fungerar som ett presentkort.

3) Välj bok
Välj ut din favoritbok och följ instruktionerna på sidan. Använd gåvokoden som betalning. Boken kommer inom några dagar per post till dig i en snygg presentförpackning.

Som ny spelare får du också 40kr gratis att spela för! Att börja spela hos Bertil är enkelt. Vi har granskat dem tidigare och du kan läsa denna granskning här.

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *