Rosabingo bingobonus

Rosabingo är en annorlunda bingosajt. Det kommer du märka med en gång när du klickar in på deras hemsida. Här sätter bingosajten dig i centrum och spelen är till för dig som spelare! Mindre krångel och roligare och mer bingo är Rosabingos motto som dom lever efter. Som välkomstbonus får du 100 kronor att spela för helt gratis. Använd dina pengar på bingospel eller på en av alla roliga spelautomater som finns på sidan.

Bli VIP hos Rosabingo

Direkt när du registrerar dig som medlem så blir du VIP-kund hos RosaBingo. Detta innebär att du alltid får 20 % i RosaBingo bingobonus på varje insättning. Du kan hela tiden klättra på VIP-stegen för att hamna allt högre upp. Om du lyckas klättra upp till VIP 7 så väntar dagliga insättningsbonusar på 100 % inne på casinot och mycket billigare bingobrickor att spela med. Även VIP 5 och 6 får bonusar flera dagar i veckan och billigare spel.

Sociala chattrum och Rosabingo bingobonus

Förutom billiga spel och bonuspengar så kan alla spelare ta del av en häftig spelupplevelse som är både social och vinstgivande. Här hittar du utmärkta chattrum där du kan prata med andra spelare och dela med dig av dina erfarenheter eller bara prata om hur jobbet varit under dagen. Här finns det utrymme för alla slags samtal och nya vänner kommer att dyka upp titt som tätt. Du håller alltid koll på hur många spelare som är online och vilka bingospel som dom spelar på. Inte nog med detta så kommer din första insättning att dubbleras upp till 2 000 kronor. Tillsammans med dina 100 kronor som du får helt gratis av RosaBingo så finns det mycket härlig speltid att se fram emot och förhoppningsvis stora vinster och härliga samtal.

 

Klicka här för att komma till RosaBingo!

Post Author: jimmie