Rosabingo bingobonus för alla

Hos Rosabingo är du ingen vanlig spelare utan du blir direkt VIP när du har registrerar dig. Att du är VIP betyder att du får 20 % insättningsbonus varje gång du gör en insättning. Detta blir otroligt mycket pengar i slutändan om du använder din bonus till max. Ju mer du spelare desto högre klättrar du på VIP stegen. Det finns sju olika nivåer och ju högre upp du kommer desto större bonus kommer du att få. Når du VIP 7 så kommer du få bonusar på 100 % varje dag i veckan och du behöver dessutom inte betala fullt pris på bingospel.

Rosabingo bingobonus och gratis pengar

Förutom att få en bonus varje gång du sätter in pengar så får du en vanlig välkomstbonus. Denna bonus består av 100 kronor som du får spela med. Du behöver inte sätta in några pengar för att använda din bonus utan kan med en gång efter registrering börja pricka in nummer på bingobrickorna. Lär känna casinot genom att spela och lär känna nya vänner och chattvärdar. Bestämmer du dig för att gå vidare och göra en första insättning så fortsätter din välkomstbonus att ge. Du kommer att få 100 % bonus på din första insättning upp till 2 000 kronor. Förhoppningsvis leder dina extrapengar till större vinsten än du någonsin kunnat ana!

Sociala möten hos Rosabingo

Ett måste för alla som spelar bingo är att delta i de roliga chattspelen som chattvärdarna håller i. Chattspelen bjuder dig på ett nöje utöver det vanliga. Att spela bingo är något som många förknippar med socialt spelande och det är även en anledning till att bingo blivit så populärt. Förr i tiden satt man tillsammans i bingolokaler och nu har bingosajter på nätet försökt att modernisera dessa lokaler utan att förlora det sociala nöjet i att spela bingo. Detta är något som Rosabingo verkligen lyckats med!

Rosabingo bjuder på finfina bonusar!

Post Author: jimmie