Prispott på € 250 000 hos Unibet

Hos Unibet kan du sista helgen varje månad få chansen att ta del av en prispott på € 250 000 när du spelar bingo. Mellan den 27 och 29 mars är det återigen dags och det kommer att delas ut € 250 000 under tre dagar. Besök bingorummet Mega Jackpot 18.00 på fredagen så är festen igång. Förbered dig på en spelhelg utöver det vanliga där både du och dina spelvänner kommer kunna bli rika på kuppen.

Bingo på Unibet bingo

För att få chansen att vinna pengar behöver du hålla till i det utvalda Mega jackpot rummet. Här möts alla spelare på fredag klockan 18.00 för att sedan festa tillsammans hela helgen. Du kommer att spela på spelet 1 and 2 to go, BOGOF, Roll-on-bingo och Last Chance Saloon. Det kommer att delas ut otroliga priser där fredagen och lördagen står för storvinsterna på € 100 000 vardera. Denna kampanj är bara för bra för att missa, så samla alla dina bingovänner och bege dig till Unibet.

Välkomstbonus hos Unibet bingo

Att spela bingo på Unibet bingo behöver inte alls vara dyrt och inför tävlingen så passar det perfekt att ta del av välkomstbonusen som du får hos Unibet. Om du säter in och spelar för € 25 så kommer lika mycket pengar att dyka upp på ditt konto. Skulle du förlora alla dina € 25 så får du alltså tillbaka allt på spelkontot! Bonusen är på 100 % upp till € 25. För att få bonusen så behöver du fört och främst satsa pengarna du sätter in och du har hela 30 dagar på dig. Det är därför ingen stress när det kommer till att köpa bingobrickor utan du kan i lugn och ro spela när det passar dig. Besök chattrummen och möt de trevliga chattvärdarna för att ta emot lite härliga speltips!

Post Author: sara