Onsdag och lill-lördag hos MamaMiaBingo

Idag är det Onsdagsbonus, Minitipsrunda och Lill-Lördag hos MamaMia Bingo så det är grymt mycket för oss som gillar att ha kul och spela bingo. På deras bingosajt är det full rulle!

MamaMia Bingo bonus

Idag är det dags att sätta dina kunskaper på prov. MamaMia Bingo håller i en minitipsrunda i TRIO mellan kl. 14:00-15:00. Som vanligt mailar du in den rätta raden till support@mamamiabingo.com. De kommer att rätta den omgående och kora de tre vinnarna som ska belönas med 120, 80 och 50 kr att spela för. Lika enkelt som trevligt!

Dessutom firas Lill-Lördag med extra festligheter i MamaMias chatt. Mitt i veckan kan det vara kul med lite festligheter för att göra väntan mot helgen lite kortare och detta är de duktiga på hos MamaMia Bingo tycker jag. Ikväll är det party i chatten mellan kl. 18:00-00:00. Det sägs att deras trevliga chattvärdar kommer att underhålla med allt mellan himmel och jord. Det kan bli extra många chattspelsvinnare, högre vinster, frågesport och annat kul. Endast fantasin sätter gränser.

Sedan är det som vanligt Onsdagsbonus vilket är en grymt bra grej. Det blir nämligen mer pengar att spela bingo för. 🙂 Man sätter helt enkelt in upp till 500 kr och få 50% bonus.
Observera att erbjudandet endast gäller på en insättning. Bonusen kommer automatiskt in på ditt spelkonto då du omsatt ditt insatta belopp en gång. Detta kommer jag helt klart ta del av så kanske ses vi på MamaMiaBingo idag.

? Surfa över till deras bingosajt och kolla in onsdagens bingoaction
? Läs mer om MamaMia Bingo i min spelguide

Som sagt, bingo – lika enkelt som trevligt!

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *