Nätbingospelare skänker 50 000 till behjärtansvärt ändamål

Knappt tre månader efter lanseringen kan Min Bingo som första kommersiella spelsajt skänka en del av sitt överskott till ett behjärtansvärt ändamål.

Min BingoArtisten Lasse Kronér har överlämnat den första checken från Min Bingo, www.minbingo.com, till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Stiftelsens fokus är att skapa olika typer av trivselaktiviteter för sjuka barn på sjukhuset och Lasse Kronér som är ambassadör för Min Bingo har sedan länge ett stort engagemang i barnsjukhuset.

— För mig känns det oerhört glädjande att så många bingospelare har valt Min Bingo och därmed låter något väldigt positivt komma ur spelandet, säger Lasse Kronér. På det här sättet blir man en vinnare på Min Bingo oavsett om numren gick ens väg eller inte!

— Vi är väldigt glada över det här bidraget, säger Barbro Ekström-Jodal ordförande för Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Jag hoppas verkligen att fler företag gör Min Bingo sällskap och delar med sig av sitt överskott.

Lasse Kronér bidrar till PSI Bingo Ltd som står bakom sajten, med kunskap och erfarenhet, men också genom att välja ut de spel och specialvinster som finns på Min Bingo. Naturligtvis är han själv en regelbunden spelare på Min Bingo och aktiv i chatten med andra spelare.

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *