Nätbingo! blir bara bättre och bättre

hakan80Ja, det är faktiskt så. Om jag får säga det själv alltså. Min informationssida om bingo blir bara bättre och bättre för idag har jag gjort en del förändiringar.
Det som kanske märks mest är att jag stuvat om lite och presenterar nu spelguiderna på förstasidan istället. Nyheterna har fått ta ett steg bak och jag kallar det hela för bingobloggen istället.
I höger menyn har jag också gjort om en hel del. Där finner du numera några av de bingosajter som jag tycker är bäst för närvarande (Betsson Bingo tar stooora kliv framåt hittills i år och det är verkligen kul).
Och just det ja, det kommer bli lite mer som en blogg där jag träder fram en aning som person och skriver lite mer direkt från hjärtat. Det är lite av de förändringar som skett idag här på min fina bingosajt. Och det kommer bli mer, var så säkra 🙂

Tycker du sidan utvecklas i en possitiv riktning? Vad tycker du jag ska göra för att få sidan riktigt bra? Lämna gärna en kommentar nedan så lovar jag göra mitt bästa.

Ha det gott vänner! / Håkan, er bingoguide på nätet

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *