Missa inte Ladbrokes Lunchspecialaren!

Hos Ladbrokes kan du räkna med många roliga och spännande stunder med deras bingospel och mini-spel.  Spelsajten har ett par år i nacken så det vet vad du som medlem är ute efter. Hos Ladbrokes kommer du förmodligen få den största urvalet av bingorum som du kan testa lyckan på. Du har så pass många rum att välja mellan att du nästan kan besöka ett nytt rum per dag. Stor variation och mycket spel helt enkelt.

400 kronor i välkomstbonus

Hos Ladbrokes får alla nya spelare ta del av välkomstbonusen som ger dig 400 kronor att spela bingo för. Det som sticker ut med Ladbrokes bingo välkomstbonus är att du får mycket mycket mer bingospel för pengarna men även lite mer spänning. Du behöver sätta in och ha spelat för minst 100 kronor och ha spelat bingo för hundringen för att få 400 kronor att spela bingo med. Här kan du passa på att se dig om på spelsajten och testa några av de bingorum som finns tillgängliga på sajten innan du bestämmer dig för att göra en större insättning.

100 000 kronor på Lunchspecialaren

Nu har vi goda nyheter till dig som längtar efter lite spänning i din annars vardagliga arbetsvecka.  Nu kan du få igång lite bingospänning när du har en stund över på din lunch. Varje dag så kan du besöka bingorummet “Vardagsrummet” mellan 12.00-15.00. Och det är hela 100 000 kronor i vinst som ska ges bort dagligen.

Missa inte Ladbrokes bingo lunchspecialaren, klicka här!

Post Author: jimmie