MariaBingo laddar helgen med Guldtimmar, chattspelsvinster och cyklar

Det är en riktigt laddad helg hos MariaBingo denna helg. Bland annat finns möjligheten att vinna presentkort på en cykel, få hög bonus under Guldtimmarna och på lördag kan du se fram emot extra höga chattspelsvinster.

Maria BingoGuldtimmar
I helgen kan du se fram emot såväl 50% som 120% bonus under Guldtimmarna på Maria Bingo. Kasta bara ett öga på schemat för att ta reda på när Guldtimmarna går (finns här på MariaBingo.com) och hämta din bonus.

Vinn extra höga chattspelsvinster på lördag!
På lördag kan du som sagt se fram emot extra höga chattspelsvinster. Du kommer att kunna vinna inte mindre än 200 kr att spela för på alla chattspel under vissa tider!
Precis som med Guldtimmarna kan du bara kasta ett öga på schemat för att ta reda på när du kan vinna lite extra pengar att spela för (finns här på MariaBingo.com).

Vinn en ny cykel på MariaBingo!
Den här veckan kan du vinna ett presentkort till valfri butik för att köpa just en ny cykel (Värde 5.000 kr). Vad kan passa bättre nu när våren ha kommit till Sverige på allvar? Hur gör man för att vara med i utlottningen då? Jo, alla som gör en insättning på minst 200 kr mellan måndag den 21 april och söndag den 27 april är med i utlottningen!

MariaBingo här ännu fler kampanjer på gång undr helgen. Kolla in MariaBingo.com för att se alla.
Läs också vår granskining av MariaBingo för att se mer info och fakta om dem.

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *