Maria Bingo uppmärksammar Earth Day

maria bingo_earth day

Earth Day inföll i år den 22 april och är menad att uppmärksamma vår planet och dess klimat och miljö. Visserligen kanske inte bingo är direkt kopplat till miljö, men Maria vill ändå uppmärksamma fenomenet genom att anordna en tävling!

Spela bingo och vinn prispengar hos Maria

Den här kampanjen har redan pågått i några dagar, och idag är faktiskt sista chansen att delta. Det du ska göra är att bege dig till Maria Bingo och spela bingo i deras rum Dare – om du vågar! Svårare än så är det faktiskt inte, och det är till och med vanliga bingoregler som gäller. Är du här för första gången och känner dig osäker på vad online bingo är? Lugn, vi kör en pedagogisk snabbförklaring nedan.

För att spela bingo online måste du precis som i verkligheten köpa bingobrickor. Skillnad mot verkligheten är att du måste skapa ett konto – i det här fallet hos Maria Bingo – för att kunna spela. Dessutom måste du sätta in pengar på kontot så att du har något att spela med. Förutom dessa två detaljer som enbart rör de första stegen (behöver bara göras en gång), så går nätbingo till ungefär på samma sätt som på ”riktigt”.

Tillbaka till tävlingen hos Maria Bingo då. Upplägget är väldigt logiskt med poäng som delas ut för varje rad du får. En rad ger en poäng till tävlingen, två rader ger två poäng och så vidare. Full hur ger fem poäng. Priserna då, de är fördelade på följande sätt:

  1. 4 588
  2. 2 752
  3. 1 605
  4. 1 147
  5. 917

Förutom topp fem kommer ytterligare 45 vinnare att kamma hem prispengar. Det rör sig om ungefär 100–500 kr. Vinnare kommer att avslöjas efter turneringens slut och pengarna delas ut direkt. Du vet väl förresten att Maria även är ett casino där du som ny spelare välkomnas med 200 procent extra redan på din första insättning? Vill du börja spela för 200 kr till exempel kommer du med hjälp av Marias bonus att kunna spela med tre gånger så mycket – 600 kr!

Earth Day 2016 uppmärksammas av Maria Bingo

Earth Day är till för att få alla människor i världen (eller åtminstone så många som möjligt) att tänka på hur vi behandlar djur och natur. Maria Bingo har bestämt sig för att uppmärksamma den här dagen och deras bingotävling satte igång redan den 18 april.

Post Author: sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *