Måndagsjackpott hos Expekt Bingo

Måndagar är jackpott-kvällar om du spelar bingo hos Expekt. I Scandinavian 75-ball rummet mellan 18-23, finner du deras snabbast växande jackpott “Monday”. Monday jackpotten växer fort och utropen ökar för varje spel. Om jackpotten ej delas ut – försäkra dig om att du är tillbaka måndagen därpå, när antalet utrop från måndagen innan fortsätter öka.

expektbingoExpekt kom för en tid sedan med ett av marknadens bästa erbjudanden till bingospelare; 80kr (€8) gratis, en tidningsprenumeration, 100% bonus upp till 1650 kr samt 20% bonus på alla kommande insättningar som du gör på deras bingo. Mer information om detta erbjudande finner du på Expekt.com

Hämta din bonus på Expekt Bingo >

Få bingosajter presenterar så många erbjudanden till bingospelare som Expekt.com. De har dessutom ett stort spelutbud, många användare och ett bingosystem från spelutvecklingsföretaget Parley som gör att du inte behöver ladda ner något till din pc eller mac för att spela. Är du intresserad av att veta mer om bingo hos Expekt så kan du läsa min spelguide om dem här.

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *