– MamaMia Bingo

Mamamia bingo är en bingosajt som är väldigt populär bland bingospelare från både Norge och Sverige. Det är ett bingocommunity som på ett förvånansvärt bra sätt lyckats kombinera allt du förväntar dig av en bra spelsajt med allt som behövs för att umgås med vänner på nätet.

MAMAMIA BINGO BINGOTYPER OCH RUM


Mamamia bingo bonus

Bingotyper

Mamamia bingo satsar främst på 75-bollarsbingo och Variantbingo men det finns även spelare i de rum som erbjuder 90-bollarsbingo.

Spelen är alltid igång och prispotterna är alltid tillräckligt höga! Dessutom går det att spela ett stort antal spännande slotsspel på Mamamia.

MamaMia Bingos Brickpriser
Brickpriserna ligger oftast mellan fem och tio kronor per bricka. Jackpottarna ligger oftast på ca. 1000 kronor i mamamias Variantbingo. I 90-bollarsrummen är jackpotten betydligt högre. Där kan du kan räkna med en jackpott på 7000 kronor!

Besök Mamamias bingorum och bli medlem nu – 50 kr till nya medlemmar!

 

Bingorum på MamaMia Bingo

90-splitty heter rummet med 90-bollarsbingo. Trio och Studio-60 är bingorum för dem som gillar 75-bollars- och Variantbingo. Det finns även andra rum som t.ex. Arne Weise bingo. Det var dock inte så mycket aktivitet i Arnes rum när vi testspelade på sajten.

Många spelare i bingorummen
Överlag är det riktigt många spelare på Mamamia bingo – speciellt på kvällarna då det lätt kan vara över 100 spelare i ett och samma rum! Mitt på dagen kan du räkna med 30-40 bingospelare i ett eller två rum. Det är ett tydligt bevis på att Mamamia bingo är en bra och pålitlig bingosida.

Vi tycker verkligen om rumutbudet på Mamamia bingo. Vi ser emellertid gärna mer information om rummen på sidan. Som ny spelare är det svårt att lista ut var rummen finns och vilka spel som spelas var. Trevliga chattvärdar och bingospelare finns emellertid alltid tillgängliga att fråga!

BONUSAR PÅ MAMAMIA BINGO

Mamamia Bingo registreringsbonus

På Mamamia Bingo kan du få 50 kr att spela för vid registrering – utan några som helst krav. Mamamia bingo registreringsbonus får du direkt in på spelkontot och bonusen motsvarar gratispengar som du kan spela bingo för! Du får dessutom en ”hundraprocentsbonus” när du sätter in pengar på spelkontot för första gången. Du kan få upp till 200 kronor gratis.

Hämta din registreringsbonus på 50 kr hos Mamamia nu – klicka här>>>

Insättningsbonus på Mamamia Bingo

När du registrerat dig får du även en insättningsbonus på 100%. Du kan få upp till 200 kronor extra att spela för! Insättningsbonusen måste du omsätta för att få din bonus. Det innebär att om du vill ha 200 kronor extra, så måste du sätta in 200 kronor och spela för hela summan innan du kan ta emot din bonus.

Gör din första insättning och få 200 kr att spela för nu>>>

 

Veckobonusar

Förutom registreringsbonus och första insättningsbonus, bjuder Mamamia på tre bonusar till – varje vecka! Bonusdagar på Mamamia är måndagar, onsdagar och fredagar.

Observera att en insättningsbonus på Mamamia Bingo kommer in på ditt konto först när du spelat bingo för beloppet som du har satt in. Se exempel nedan.

Exempel: Du har 102 kr på ditt bingokonto och vill få 100 procent bonus på 200 kronor. Du sätter in två hundra kronor och har 302 kr. Du har köpt 20 brickor för 10 kronor styck (sammanlagt för 200 kronor) och vann en radvinst på 143 kronor. Du får 200 kr till på ditt konto och har 445 (302-200+143+200) kronor kvar på ditt konto!

Hämta dina bingobonusar från MamaMia Bingo>>>

Måndagar – 50 kronor i bonus på ALLA insättningar över 200 kronor!
Det är ganska unikt för bingovärlden att man inte begränsar antalet insättningar som man får bonus på! Vi tycker att det är riktigt generöst av Mama!
Onsdagar – 50% i bonus!
Erbjudandet gäller en insättning på upp till femhundra kronor.
Fredagar – fest och bingo action! 100% bonus på en insättning!

KAMPANJER


Mamamia bingo communityMamamia bingo är väldigt flexibla vad gäller kampanjer – de anpassar sig till samtiden och hittar på roliga och speciella kampanjer kring aktuella ämnen.

Det finns även klassiker som ”Onsdagsuppdrag i chatten” och ”Söndagsmyskväll”.

All information om vad som gäller denna vecka hittar du på Mamamia bingo.com under fliken “Veckobrev”.

Gå direkt till MamaMia Bingo och ta del av sajtens aktuella kampanjer nu>>>

Registrera dig på Mamamia, få dina 50 kronor gratis och se till att kryssa in rutan som säger ”Ja, jag vill få nyheter och erbjudanden…” så får du Veckobrev från Mamamia och är uppdaterad om vad som är på gång!

Förutom bonusar på måndagar, onsdagar och fredagar är det olika chattspel på Mamamia Bingo. Om dem kan du läsa under “Chatten och Community” längre ner i recensionen.

BINGOUPPLEVELSE


Bingoatmosfär
Mamamia bingo har NYX Interactive bingo mjukvara – precis som Bertil.com och Betsson. Vi tycker att det är roligare att spela med NYX mjukvara på Mamamia bingo än på andra NYX-sajter. Vi gillar färgerna, hur lätt det är att växla mellan rummen, hur mysigt det är att chatta och hur snyggt det går att gömma chatten.

Bingoutropare och bingomusik
Vi tycker mycket om bingoutroparna och bakgrundsmusiken. Bingorummen är dessutom bara öppna för medlemmar. Det går därför inte att se vad som händer i bingorummen om du inte är registrerad. Registrera dig här nu och kolla själv hur det ser ut.

Upplev MamaMia Bingo nu – få 50 kr att spela för och 200 kr extra när du gör första insättningen>>>

Många roliga slotsspel
En av huvudfördelarna med Mamamia, är att det finns så många roliga slotsspel tillgängliga. Du hittar förmodligen inget bättre utbud av slots på någon annan bingosida. French Cuisine, Medusa, Billion Dollar Movie, Jackpot 6000 och My Perfect Date är bara några av Mamamia bingos slotsutbud! Om du vill vinna en riktigt stor jackpott är det ett perfekt ställe att spela på!

Vi tycker att MamaMia Bingo är en av de bästa bingohallarna på nätet – se till att prova själv och skapa dig en egen uppfattning!

CHATTEN OCH COMMUNITY


Vad vore Mamamiabingo utan sina supertrevliga chattvärdar och sitt fantastiska community? Det är dessa delar som gör sajten “superspeciell” och spännande.

Mamamia bingos chattvärdar
Monica, Gustaf, Jakob, Olle, Niklas och flera andra har lyckats skapa ett riktigt bra team av trevliga bingovärdar. Dessutom är det trevligt även bland spelarna i chatten där stammisarna alltid är redo att hjälpa nya medlemmar att komma in i spelet och gemenskapen.

Chattvärdarna har sina egna bloggar där de skriver om sina liv, sina resor och allt roligt som händer på Malta – en liten bingo- och spelö i Medelhavet där chattvärdarna på Mamamia bor.

Gå direkt till MamaMia Bingos chatt och community nu>>>

Support MamaMia Bingo
Mamamia Bingos chattvärdar tar även hand om supporten, kundtjänstdelen på mamamia. Den är öppen mellan 09.00 och 00.00 på vardagar, mellan 13.00 och 00.00 på lördagar och mellan 13.00 och 21.00 på söndagar. För omgående hjälp och svar på alla möjliga frågor är det bara att ringa eller kontakta supporten i live-chatt. Skickar du ett mail under supportens öppettider, får du i regel svar inom en halvtimme.

MamaMia Bingo Community
Communitydelen på sajten är riktigt kul. Inloggade medlemmar är alltid synliga och du kan skapa din egna profil, blogga och få lite gratissaker!

Tack vare det trevliga communityt lyckas Mamamia bingo anordna lyckade bingoträffar gång på gång. Även fast du är medlem på Mamamiabingo.com, betyder det inte att allt händer online. Mamamias chattvärdar och andra ansvariga, organiserar bl.a. årliga Gran Canaria-träffar där alla medlemmar som vill kan vara med.

Läs mer om årliga Gran Canaria bingoträffar här>>>

Mamamia Bingo på Facebook
Mamamia bingo har även en Facebooksida med roliga tävlingar. Är du medlem på Mamamia, kan du ofta vinna extra bonusar om du gillar/likear deras sida på Facebook.

Allt som allt kan vi konstatera att Mamamia bingo är en av våra bästa sajter i Bingosverige när det gäller chatt, community och support.

 

JACKPOTTAR OCH PRISPOTTER PÅ MAMAMIA BINGO


Mamamia bingo jackpottar varierar mellan olika bingorum. I skrivande stund ligger jackpottarna i Club 60 och Trio på en tusenlapp. Arne Weise är något mer generös och bjuder på en jackpott på över 5000 kronor. Största jackpotten återfinns i 90-bollarsbingon där jackpotten i 90 Splitty överstiger 7000 kronor.

Vi rekommenderar Mamamia bingo att visa sina Jackpottvinnare på ett bättre sätt på sidan – så att man har klart för sig hur ofta jackpottar går!

Besök Mamamia och ta del av sajten jackpottar och prispotter – bli medlem och få 50 kr att spela för>>>

 

Prispotter på Mamamia bingo är lagom höga. Det vill säga att radvinsterna i bingospelen inte är för små för att det ska vara roligt att vinna, samt att man vinner rätt ofta, vilket är bra. Det är inte ”samma samma” här. Vi gillar det!

Har du mer information om Mamamia bingo och vill fylla på denna recension, är du välkommen att maila oss tips och info. Vi ger extra bonus i present till alla som mailar in intressant och användbar information!

LOJALITETSSYSTEM


Tyvärr verkar inte Mamamia bingo erbjuda något lojalitetssystem till sina bingospelare. Det är lite tråkigt, tycker vi. Lojalitetssystemen ger en extra anledning till att spela och förhöjer alltid bingoupplevelsen. Mamamia bingo ligger emellertid i framkant med alla sina bingoträffar, bonuskampanjer och Facebookerbjudanden. De är flera gånger bättre på Mamamia bingo i förhållande till konkurrerande bingosajter.

Vi rekommenderar Mamamia bingo varmt och är absolut säkra på att Mamamia bingo bjuder sina lojala medlemmar på något utöver det vanliga. Även om de inte exponerar det direkt på sin sida.

Besök Mamamiabingo nu och upplev bingomys!>>>

GD Star Rating
loading...
- MamaMia Bingo , 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lämna en kommentar