Lojala medlemmar belönas hos Maria Bingo

maria bingo bonus Du känner säkert till att det går att spela bingo på nätet. Visste du även att det kan löna sig en hel del att spela mycket bingo och vara lojal mot sin bingosajt? Så funkar det hur som helst hos Maria Bingo som älskar att ha aktiva och lojala spelare som medlemmar på sin hemsida. Samla lojalitetspoäng hos Maria Bingo och hämta ut flera intressanta och bra bonusar som hjälper dig garanterat med att få bättre chanser att dra hem stora vinster.

Lojalitetspoäng hos Maria Bingo

För att du enkelt ska kunna följa din utveckling för din lojalitet för hemsidan, så finns det fem olika nivåer. För att kunna klättra bland alla nivåer krävs det att du samlar Maria Bingo lojalitetspoäng. Det gör du igenom att köpa bingobrickor och spelar som vanligt. Desto fler och desto oftare du köper bingobrickor, desto mer poäng kommer du att få. Kommer du till en högre nivå för lojalitetsprogrammet så kommer du att få flera poäng. Dessa poängen byter du sedan smidigt och enkelt till bonusar. Så enkelt kan det vara att skaffa bonusar och extra vinstchanser till ditt konto.

Maria bingo bonus

Som ny medlem så vet du väl att du alltid kan ta del av Maria bingo bonus. Denna bonus kommer verkligen att se till att du får en riktigt bra start på denna redan populära hemsida. Få hela 100 % upp till 1000 kronor på din första insättning med Maria bingo bonus.

Bli medlem på Maria Bingo nu – KLICKA HÄR!

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *