– Ladbrokes Bingo

Ladbrokes är en brittisk spelgigant som har jobbat hårt på att bygga upp ett starkt varumärke över hela Europa. Spelgiganten är inte jättestor i Sverige ännu men växer sig större för varje dag som går. Vad få vet är att Ladbrokes även har en bingohall öppen för oss svenskar. Den har vi tittat lite närmare på.

Ladbrokes Bingo välkomstbonus

BINGOTYPER OCH RUM

Det finns två rum öppna på Ladbrokes bingo – Ateljen och Salongen. I Salongen spelar du Variantbingo, i Ateljen är det Mönsterbingo som gäller. Dessutom finns det ett flertal så kallade ”multiplayer automater” att välja på i respektive bingorum.

Du hittar bl.a. Lucky Numbers Bingo som är ett bingospel med extra vinster på “lyckliga nummer” samt Clover Countdown och Multi Balls.

För tillfället finns inget tillgängligt bingoschema på Ladbrokes Bingo och supporten verkar ovetande om om och när ett bingoschema skulle kunna bli aktuellt. Ett bingoschema skulle göra det enklare för spelare att veta när spelen finns tillgängliga och var. Vi hoppas att Ladbrokes tar fram ett sådant.

Bli medlem på Ladbrokes Bingo nu och testa utbudet>>>

 

LADBROKES BINGOBONUSAR

Välkomstbonus på Ladbrokes Bingo
Ladbrokes delar ut en gratisbonus till nya medlemmar. Så fort du registrerat dig, så får du 50 kronor gratis att spela för – helt utan insättningskrav. En trevlig och inbjudande bonus som du definitivt ska utnyttja!

Insättningsbonus på Ladbrokes Bingo
När du blivit medlem på Ladbrokes Bingo, så kan du få 300 kronor extra att spela för så fort du gjort din första insättning. För att få bonusen, så ska du göra en insättning på 100 kronor och spela för insättningssumman. Inom 72 timmar kommer ditt konto då att krediteras med 300 kronor.

Vill du ha bonus från Ladbrokes? Klicka här och få 50 kr gratis att spela för + 300 kr efter första insättningen>>>

KAMPANJER PÅ LADBROKES BINGO

Ladbrokes bingo kör två kampanjer – ”Jämna kontantpriser” varje söndag mellan klockan 12.00 och 16.00 samt ett flertal omgångar med “Bingolinx” måndags-, onsdags- och söndagskvällar. Då har du som spelare en så kallad länkad jackpott i rummet som heter Salongen. Där kan du vinna upp till 5000 kronor på brickor som kostar så lite som 50 öre styck!

Läs mer om det som händer på Ladbrokes bingo>>>

 

BINGOUPPLEVELSE

Ladbrokes bingo använder sig av samma mjukvara som Maria.com, William Hill Bingo och SvenskaBingo. Virtue Fusion heter den och kommer från Storbritannien.

ladbrokes bingobonus

Delvis engelsk bingosajt

På Ladbrokes är det fortfarande en hel del texter som är på engelska.

Svårnavigerat

Det är svårt att komma in och se spelet utan att göra en insättning först. Klickar du på olika bilder på bingosidan, måste du oftast logga in igen.

Dåligt kampanjutbud

Det finns få kampanjer och det totala bingointrycket är riktigt dåligt – fram tills det när man till slut lyckas komma in i själva bingospelet.

Intressant bingoutbud

När du entrar ett bingospel så blir det genast mer intressant och du känner igen bingospel och spelutbud från andra sajter med samma mjukvara. Om du tröttnat på Maria Bingo eller av annan anledning inte vill spela på nya Maria.com eller William Hill Bingo, är Ladbrokesbingo en sajt som du kommer att gilla och att spela mycket på.

Många spelprodukter

Ladbrokes Bingo passar dig som gillar att testa nya sajter och ha många olika spelprodukter på en och samma sajt. På Ladbrokes finns ett gediget utbud av Poker, Games, Slots etc och gillar du sådana spel, så är Ladbrokes ett absolut bra ställe att prova bingo och allt annat på.

Ingen optimal bingosida

För just bingodelen kan vi inte helhjärtat rekommendera Ladbrokes bingo. Det finns en risk att du blir irriterad på bingon där eftersom den är så komplexartad och limiterad. Prova hellre svenskabingo.com för en enklare bingoupplevelse om du letar efter något som liknar Maria.com.

LADBROKES BINGO – CHATT OCH COMMUNITY

Det finns inte så mycket liv i chatten på Ladbrokes. Sajten verkar inte vara helt färdig än och vi antar (och hoppas) att Ladbrokes jobbar hårt på att avsluta de kvarstående bitarna.

Bingochatten

I chatten jobbar olika CM’s, oftast är de engelsktalande. De bestämmer vilket chattspel som ska spelas och allt som oftast brukar I-spy och Trivia spelas. När chattmoderatorerna finns tillgängliga går inte att avläsa på Ladbrokes Bingo. Enligt supporten ska de dock finnas tillgängliga jämt men det är inte vad vi har sett.

Ladbrokes Bingo Chattvärdar

För att lära känna CM’s får du snacka med dem och vara trevlig i chatten. På den svenska bingosidan finns nämligen ingen information om chattvärdarna. Spelar du på den engelska sajten finns det emellertid mer info tillgänglig.

För oss räcker inte chatten riktigt till på Ladbrokes. Chattvinsterna är relativt små, chattvärdarna tycks försvunna och det saknas information. Men vi har ju alla olika tycke och smak. Det bästa är att du skapar din egna uppfattning genom att gå till Ladbrokes bingo och utvärder chatten på egen hand!

Community på Ladbrokes Bingo

Ladbrokes erbjuder inget community och har heller inga planer på att öppna ett. Synd tycker vi med tanke på att Ladbrokes Bingo verkligen skulle behöva bli en mer sammansvetsad sajt. Idag saknas det en gemenskap bland spelare.

Besök Ladbrokes bingo och testa om du gillar chatten>>>

 

JACKPOTTAR OCH PRISPOTTER

Jackpottar på Ladbrokes bingo är stora och prispotterna likaså. Hur stora jackpottar och prispotter är, är dessvärre rätt svårt att förstå. Vi rekommenderar Ladbrokes att sätta upp mer information om detta i sin bingoavdelning på sidan.Speciellt roligt är det att spela om prispotten i Bingo Linx. Det är det länkade bingorummet med olika öppettider och med en vinstpott på 5000 kronor!

LOJALITETSSYSTEM

Ladbrokes belöningar heter “Ladbrokes belöningar”. Det är ett väldigt väl genomtänkt lojalitetsprogram där du tjänar ihop poäng samtidigt som du spelar i bingon. Du får poäng även när du spelar minispel. Lojalitetspoäng som du tjänar växlar du sedan mot bonusar när du så vill.

Det finns olika nivåer som du kan klättra på – beroende på hur mycket du spelat för. Du får en lojalitetspoäng för varje 10 kronor du spelar för (bingo) och en poäng för varje hundring du spelar på andra spel.

Läs mer om Ladbrokes bingo lojalitetsprogram här>>>

GD Star Rating
loading...

Lämna en kommentar