Hur är det att spela hos Bertil?

July 3, 2007

Vår webbsida växer sakta men säkert och idag publicerar vi en presentation över bingosajten Bertil. Tidigare har vi presenterat Betsson Bingo och Maria Bingo och vi kommer presentera fler framöver.

Bertil är en bingosajt som är väl värd att testa. De utnämner sig själva till hela Sveriges bingosajt och vi på Nätbingo! är också nöjda med det vi upplever när vi surfar runt på deras sajt.

Läs mer i vår presentation om varför vi är så nöjda.

GD Star Rating
loading...
Anna 08.03.07 klockan 21:08

Tycker det är dåligt eftersom det är samma människor som vinner helatiden.. Har satsat mycket där men aldrig vunnit.. Så dålig fördelning på vinnsterna.. o vi är många som tycker så och har slutat spela där..

GD Star Rating
loading...
karin 11.28.07 klockan 17:13

på Bertil ger man sina pengar till en liten utvald skara, alltid samma personer som vinner där.har aldrig tidigare eller senare sett en bingo med en sådan vinstfördelning, så mitt råd är spela någon annanstans och ha en chans att vinna något

GD Star Rating
loading...
jenny 01.11.08 klockan 17:39

Jag har märkt det med och spelar nu hos internationellt kända bolag i stället. Ladbrokes är för närvarande mitt favoritrum, då man fortfarande får ett bingorum på svenska men man vet att det är ett stort reputabelt bolag bakom som garanterar allt går rätt till.

GD Star Rating
loading...

Lämna en kommentar