Hon vann 132,044.91 SEK på bingo

Ett stort grattis till storvinnaren på MamaMia Bingo! Obovata kammade hem den stora Jackpotten i variantbingon på fantastiska: 132,044.91 SEK

mamamia bingo har premiärVinnaren har skrivit ett brev till MamaMia Bingo där hon förklara hur det var att vinna denna stora jackpot.

Hej MamaMia Bingo!

…… När jackpotten skulle gå så visste alla andra före mig att jag skulle ta den. Mitt spel släpade efter så jag såg med egna ögon att de började gratta för jackpottvinst, o jag tänkte, typiskt jag skulle lagt mig o sova istället för att sitta vid datorn. Men sedan såg jag också dessutom att jag hade en ganska bra bricka på g! Så jag vart fokuserad vid den, vann 3 + 4 rader tror jag, haha. Sedan råkade jag se mitt namn i chatten, kan detta vara sant tänkte jag, o tänka sig det var det.

Vad jag ska göra med pengarna har jag väl inte direkt bestämt än. Men någon resa i framtiden ska det nog bli iaf. Sedan har jag ju skulder som alla andra o dessa ska bli betalda i första hand.

Jag måste också få tacka alla trevliga människor i chatten, som grattade o pratade med mig, när jag vunnit, NI ÄR HELT UNDERBARA MÄNNISKOR. Så även all personal på Mamamiabingo.

Tack för att ni finns, o tack för att det blev jag som vann Jackpotten!

Kramar från

“obovata”

Läs mer om MamaMia Bingo på Nätbingo.nu
Besök MamaMia Bingo här

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *