Hämta bonusar och tjäna lojalitetspoäng på Maria Bingo

Maria Bingo är en väldigt populär bingosida för både kvinnor och män. Bingosajten hänger med i utvecklingen och bröstar verkligen upp sig mot större konkurrenter. Maria Bingo har tidigare lanserat en mobilversion som gör det möjligt för dig att spela överallt direkt i mobilen. Dessutom bjuder det på mycket fina bonusar och vinster på hemsidan.

Värdefulla bonusar på Maria Bingo

Maria Bingo tar inte vinteruppehåll när det gäller bonusar och kampanjer som har en tendens till att regna över bingosidan. Maria Bingos nya välkomstbonus kommer ge dig stadiga 100 % upp till 1000 kronor. Utöver det kommer du även få 50 kronor i ren välkomstgåva Det är mycket MariaBingo erbjuder dig nu värdefulla bonusarpengar som du kan spela för. Testa därför gärna på någon ny bingovariant. På Maria Bingo är utbudet stort när det kommer till bingospel, här kan du hitta många olika bingovarianter att spela på.

Maria bingo älskar lojala medlemmar

På Maria Bingo älskar de spelare som ofta är aktiva och lojala mot bingosajten. Därför har Maria Bingo gjort det möjligt för alla medlemmar att skaffa lojalitetspoäng. Dessa lojalitetspoängen tjänar du varje gång du köper en bingobrickor på hemsidan. För dina poäng kan du sedan köpa bonusar för. Det är ett mycket bra sätt för dig att tjäna extra pengar med bonusar, samtidigt som du bara kan njuta av bingo.

Starta ditt bingoäventyr på Maria Bingo idag!

Post Author: jimmie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *