Gratis bingo hos Ladbrokes under midsommarhelgen

Midsommar innebär i år bland annat gratis bingospel hos spelbolaget Ladbrokes. Så även om vädret inte blir på topp så kan det bli en trevlig helg ändå 🙂

Bingo bonusVartannat spel i bingorummet Ateljen är gratis med priser upp till 600kr. Och om detta inte är nog, så kommer Ladbrokes ha ett jackpotspel på söndagen den 21:e där man kan köpa brickor för så lite som 60 öre och vinna upp till 6000kr.

Hur gör man för att spela gratis bingo? Allt du behöver göra är att besöka Ladbrokes hemsida och logga in på Ateljen under helgen, som är ett av Ladbrokes svenska bingo rum. Jackpottrundan startar klockan 17:00 så se till att vara inloggad i god tid.

På Ladbrokes Bingo erbjuder man massor av spännande former av bingo. Du kan dygnet runt underhålla dig med spel som till exempel mönsterbingo och variantbingo, som båda finns tillgängliga med både 72 och 96 bollar. Det behövs heller inga stora insatser för att vara med. För så lite som 60 öre kr per omgång kan du köpa dig din egen bricka. Vill du veta mer om hus det är att spela bingo hos dem så ska du kolla in min spelguide om Ladbrokes Bingo.

Besök Ladbrokes och spela deras bingo här >

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *