Gå med i Bertil Bingos Facebook-sida och få 20 kr att spela för

Fram till 10 juni har Bertil Bingo en kul kampanj för alla som gillar bingo och är medlemmar på Facebook. Alla som blir ett fan på deras FB-sida får nämligen 20 kronor på sitt konto att spela bingo för. Som ny kund får du dessutom 80 kr i välkomstbonus och just nu en sommarpresent värd 500 kr. Bra läge att öppna konto hos Bertil alltså 😉

Men hur funkar då detta? Jo, så här gör du:

Steg 1: Gå direkt till Facebooks webbsida genom att klicka här eller logga in som vanligt på Faceboook och sök upp bertil.com i sökfältet.
Steg 2: Klicka på alternativet ”Bli ett fan”
Steg 3: Skicka ett meddelande till bertil.com gruppen där du skriver ditt för-och efternamn, samt användarnamn. Detta är nödvändigt för att de ska veta på vilket konto de ska sätta in bonuspengen.

Det är allt du behöver göra för att få 20 kronor extra att spela bingo på ditt konto hos Bertil!

Men jag är ju inte medlem på vare sig Facebook eller Bertil Bingo!
Lugn! Det är inga problem om du inte är medlem på dessa sajter idag. Det är nämligen enkelt och gratis att snabbt gå med på dessa sajter. För att bli medlem på Facebook går du hit och för att bli medlem hos Bertil följer du bara denna länk och registrerar dig.
Just nu får du 80 kr gratis när du registrerar dig och börjar spela hos bertil. Detta som en välkomstgåva. Under juni är det dessutom extra bra att bli medlem hos Bertil då de bjuder alla nya bingo kunder på en sommarpresent värd 500 kronor. Detta samt Facebook-bonusen gör ju det hela riktigt trevligt.

Alltså… 80 kr i välkomstbonus, en sommarpresent värd 500 kr och 20 kr i Facebook-bonus. Alla goda ting är tre! 🙂

Besök Bertil Bingo här >

Vill du veta mer om Bertil Bingo kan du kolla in min spelguide om dem här.

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *