Fullmatad dag hos Mamamia Bingo

Idag är det en fullmatad dag på bingosajten MamaMia Bingo. Du får insättningsbonus, de arrangerar chattspel och dessutom är det landskamp i bingorummet Club60.

mamamia bingo har premiärFå en extra spelslant på dina insättningar hos MamaMia Bingo idag. Sätt in upp till 500 kr, få 50% bonus. Observera att erbjudandet endast gäller på en insättning. Bonusen kommer automatiskt in på ditt spelkonto då du omsatt ditt insatta belopp en gång!

Det arrangeras också chattspel med fem vinnare. Idag mellan kl. 14:00-15:00 blir det extra många spelare som vinner chattspel. I alla spel mellan denna timme korar MamaMia nämligen fem stycken chattspelsvinnare. Detta sker i Club60, varmt välkommen!

Dessutom är det Landskamp på bingosajten. Sverige, Norge och Danmark ska åter ställas mot varandra för att se vilket som står som segrare. Kl. 19:00 startar veckans Landskamp i Club60. Befinn dig i chatten strax innan kl. 19 så att ni gemensamt kan utse en lagledare för varje land. En svensk, en norsk och en dansk. Det är sedan lagledarens uppgift att leverera det slutgiltiga svaret till chattvärden. Det lag som vinner får som belöning bestämma de fem nästkommande chattspelen. Må bästa land vinna!

Besök MamaMia Bingo här
Läs min spelguide om MamaMia här

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *