Fira jul med CaliberBingo

Caliber Bingo erbjuder en trevlig och användarvänlig spelsajt som du garanterat kommer att trivas på. Hos spelsajten så hittar du ett gäng roliga chattrum där du kan träffa andra bingoälskare från hela Sverige.  Så varför inte ta fram en varm kopp med kaffe och logga in på BingoCafeet eller om du vill ha lite mer fart på¨det så kan du alltid besöka bingorummet BingoParty och varför inte DiscoBingo som alla erbjuder en rolig jackpott.

Välkomstbonus hos Caliber Bingo

Hos Caliber bingo kan du enkelt och smidigt ta del av deras välkomstbonus när du besöker bingosidan. Med bonusen får du möjligheten att testa spelsidan och vem vet, du kanske kammar hem en fin vinst med din välkomstbonus. När du registrerat ett spelkonto kommer din bingo bonus att skramla in på ditt spelkonto.

Tomtens Julklappsgömma

Som alla vet och känner så är julen snart här igen så varför inte hänga med Tomten e stund? Varje vecka hos Caliber bingo kan du som är medlem spela om riktigt fina priser till ett värde av 18000 kronor. Du kan vinna en smartphone, en bärbar dator och vår egna favorit, en shippingkupong på 6000 kronor att shoppa loss med.

Du behöver bara registrera dig, välj vilken julklapp du önskar dig,  spela för minst 100 kronor mellan måndag och fredag för att kunna delta i lottdragningen som dras varje måndag. Men se till att vara med redan idag för kampanjen gäller ända fram till den 22 december.

Klicka här för att skapa ett spelkonto hos CaliberBingo!

 

Post Author: jimmie