Fin fredagsbonus hos MamaMia Bingo att vänta

Fantastisk fredagsbonus! Du får 100 % i bonus upp till 200 kr på en insättning hos MamaMia Bingo nu på fredag.

Observera att erbjudandet endast gäller på en insättning under fredagen. Din bonus kommer automatiskt in på ditt spelkonto när du omsatt ditt insatta belopp en gång

Dessutom – Förkväll! Mellan kl. 16:00-17:00 spelar de “Gissa Kändisen” i Club60. Du vinner mer ju tidigare du kan svaret. Chattvärden kommer att skriva ut information om en känd person i tre olika omgångar. Efter varje omgång får du gissa på en kändis som du tror att det är. Klarar du det på första omgången vinner du 80 kr att spela för, efter andra gången 40 kr att spela för och efter tredje gången 20 kr att spela för. Det är endast tillåtet att gissa en gång per person och omgång.

Utöver detta kör de också Pengachansen. Pengachansen spelas hela kvällen mellan kl. 18:00-00:00. Chattvärdarna meddelar innan spelet startar i vilket rum det spelas. Om du blir en av de lyckliga att vinna spelet för pengachansen får du välja en av luckorna som finns kvar. Du vinner det belopp som gömmer sig bakom luckan. För att läsa mer om spelets regler så ska du kolla in MamaMia Bingos webbsida.

? Surfa över till deras bingosajt och kolla in fredagens bingoaction
? Läs mer om MamaMia Bingo i min spelguide

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *