Fin bonus att hämta hos BestBingo

Denna vecka ger Best Bingo stor insättningsbonus t.o.m. 10/8. Du får hela 200% på det belopp du sätter in upp till 1000 kronor. Alla får bonusen, nya spelare och återkommande. Har du inget konto hos BestBingo så kan du göra det här och får då dessutom 100 kronor gratis att spela för.

Bingo bonusBestBingo har under året förbättrat sin bingosajt på en rad olika punkter och enligt mitt tycke är de nu en av de starkaste aktörerna på bingomarknaden.

Besök BestBingo här och ta del av bonusen. Nya kunder får 100 kronor gratis att spela för

Läs mer om BestBingo i min spelguide

Post Author: Nätbingo.nu

2 thoughts on “Fin bonus att hämta hos BestBingo

  Jonas

  (August 6, 2009 - 12:04)

  Kan man ta ut pengarna direkt? Alltså sätta in 1000 kr & sedan ta ut 2000 kr?
  Jonas Already

  admin

  (August 6, 2009 - 12:28)

  Nej, det går inte. BestBingo skriver följande i sina villkor:
  “Du kan inte ta ut bonus pengar som du får från BestBingo.com. Du kan dock ta ut eventuella vinster som du har ackumulerat med hjälp av bonus pengar. Detta är endast möjligt om du har gjort en insättning innan du börjar vinna vinster med hjälp av din bonus.

  Du kommer endast kunna ta ut vinster genererade från bonus pengar om du har gjort en insättning innan du spelar för din bonus och om denna insättning är gjord de senaste 90 dagarna. Om du inte har loggat in inom 90 dagar efter din insättning och du fortfarande har bonus pengar på ditt konto, kommer vinster genererade av bonus pengar att krediteras som bonus vinster och kan inte tas ut i kontanter.

  OBS! Så fort du bestämmer dig för att göra ett uttag från ditt konto, kommer återstående bonus pengar på ditt konto att tas bort. Detta är ett system skapad för att förhindra bonus missbrukare. Vi vill att alla spelare skall spela på samma villkor och vinna pengar.”

  Detta är den info jag kan finna på deras hemsida. Har du övriga frågor angående villkoern kring erbjudandet så tror jag det bästa är att kontakta deras support på mail support@bestbingo.com

  Hoppas detta hjälpte dig något? 🙂
  mvh / Håkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *