Februaris hetaste erbjudanden på CaratBingo

Förutom Olympiska spelen i Sotji och ”Alla hjärtans dag” så händer det även mycket på CaratBingo. Under CaratBingos februari kampanj finns det en hel del intressanta tävlingar och bonuserbjudanden för alla medlemmar. Först ut i februari är en helt otrolig kampanj som rör alla bingofantaster. Kampanjen finns i 90-bollarsrummet ”Mega Jackpot” med över 2,5 miljoner i totala vinster. Ett bra sätt att dra igång februari på!

Erbjudanden på CaratBingo

Det är inte det enda som erbjuds under CaratBingos februari kampanj. Det finns fler bingospel som har bröstat upp sina vinster och jackpottar under denna månad. T.ex. finns BingoLinx som går ut på att CaratBingo kopplar samman deras bästa bingorum för att bjuda på duo-spel. Varje timme klockan 14:00-23:00 då det finns 50 000 kronor att vinna för medlemmar som spelar i rummen ”Studio 60” och ”Busenkelt”.

Spelautomater och bingo hos CaratBingo Under februari är den största tävlingen inte för oss bingospelare, utan där kan alla medlemmar som är mer intresserade av video-slots och spelautomater vara med och tävla om en 4-dagars kryssning för 2 personer i Skandinaviens vackra miljö med totalt 20.000 i fickpengar. Tävlingen går ut på att skrapa ihop så mycket poäng på CaratBingos fantasy-slots.
rel=”nofollow”

Kvar sina gamla välkomstbonusar

Utöver detta hav av fina priser och kampanjer som du som medlem bjuds på. Så har CaratBingo kvar sina gamla välkomstbonusar under februari. Just nu som ny medlem kommer du direkt få 50 kronor helt gratis efter din registrering. Efter din registrering kommer du få tillgång till ytterligare en bonus. Denna bonus är en insättningsbonus som dubblar det belopp du väljer att lägga in, upp till 1500 kronor.

Din välkomstbonus kommer att ge dig möjlighet att testa många roliga och olika bingospel. Du kan t.ex. testa ”Last Chance Saloon” som är en form av bingo. ”Last Chance Saloon” fungerar som exakt som vanlig bingo. Enda skillnaden är att man alltid vinner någonting. Vinner man inte pengar under sitt bingospelande så kommer man att tilldelas en skraplott som man då kan samla 3 lika figurer på för att vinna pengar.

Gå med CaratBingo idag och lycka till med jakten på miljonerna!

Post Author: jimmie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *