Få 100 kr + 20 kr gratis på nya Rosa Bingo

Ny bingosajtRosa Bingo Sveriges nya bingosida. Rosa Bingo är precis vad det låter som; en rosa bingosajt som har massvis av bingospel och roligheter! Rosa bingo kallar sig för ”en annorlunda bingosajt” och vi kan instämma. Rosa Bingo är en väldigt transparent sida som visar exakt hur många spelare som spelar, vem som vunnit och hur många vinster (och hur stora) som finns tillgängliga och som betalas ut.

Rosa Bingo ingår i ett bingonätverk vilket gör att det finns många priser och stora vinster att hämta. Chattspelen öppnade i fredags och chatten är nu öppen från klockan 18.00-23.00. Om du blir medlem på Rosa Bingo (vilket vi rekommenderar) så ska du definitivt testa chattspelen. I vilket fall om du lirar bingo kvällstid. I annat fall, om du spelar på dagen, så finns det massvis av rolig bingounderhållning även då.

En trevlig detalj med nya Rosa Bingo är välkomstbonusen som alla nya medlemmar få ta del av. Nya medlemmar blir 100 bingokronor rikare direkt. De får även 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor. Om du hänger med i septemberkampanjen på Rosa Bingo så får du även 20 kronor extra att spela för om du gillar Rosa Bingo på deras Facebook-sida.

 

Post Author: skribent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *