En händelserik vecka hos Mamamia Bingo

Bingosajten Mamamia Bingo bjuder på mycket olika event de kommande dagarna så deras sajt kan vara värt ett besök om du är sugen på bingo och spelglädje. Här är ett axplock av vad du kan förvänta dig hos Mamamia Bingo framöver:

Onsdag
Onsdagsbonus! Vi gillar att ge ut bonuspengar! Du får 50% bonus upp till 250kr.
Observera att erbjudandet endast gäller på en insättning och att det högsta bonusbeloppet är 250kr. Bonusen kommer automatiskt in på ditt spelkonto då du
omsatt ditt insatta belopp en gång!

Torsdag
Arne Weise! Visst är det roligt att Arne är tillbaka? Det är alltid lika mysigt i chatten när han tittar in. Många härliga historier som berättas och självklart spelas det både frågesport och vanliga chattspel! Missa inte allt detta mellan kl. 17:00-19:00 i hans egna bingorum! Och ni är alltid välkomna att maila in tips på priser i Arnes tävlingar!

Fredag
Fredagsbonus! Denna vecka får du 100 % i bonus på din nästa insättning. Erbjudandet gäller på en insättning och upp till 400kr.
Bonusen kommer automatiskt in på ditt spelkonto då du omsatt ditt insatta belopp en gång!

Lördag
Gissa vem!? Gissa vem? går ut på att just gissa vem som gömmer sig bakom bilden. Vi har gjort det lite svårare genom att förvränga personens ansikte. Vinnaren får 200kr att spela för! Maila in ditt svar senast söndag, till: support@mamamiabingo.com Glöm inte att skriva Gissa vem? som ärende i ditt mail.

Söndag
Frågesport! På söndag håller Jakob i frågesport mellan kl. 19:00-20:00 i Guldtian. Missa inte det!

Måndag
Måndagsbonus! Du får 50 kr i bonus på ALLA dina insättningar på 200kr eller mer under hela måndagen! Passa på att få en extra peng på kontot att spela för
Observera att insättningsbeloppet måste vara på minst 200kr. Erbjudandet gäller alltså inte på 2 separata insättningar á 100kr!

Besök Mamamia Bingo här eller läs mer om dem i denna presentation

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *