– Caliberbingo

Caliberbingo är en trevlig bingosajt med bingoprogramvara från svenska Boss Media AB, ett av världens största programvaruföretag av nätspel. Om du spelat på Happybingo, Sveabingo och Ballettbingo lär du känna igen utbudet, eftersom de använder sig av samma plattform.

Kolla in Caliberbingo direkt – bli medlem och få 50 kr att spela för>>>

 

BINGOTYPER OCH RUM PÅ CALIBERBINGO

Caliberbingo – Bingotyper

När du blir medlem på Caliberbingo får du 50 kronor gratis för att testa deras stora spelutbud. Självklart har du chansen att vinna på riktigt med dina 50 bonuspengar och kan spela såväl 90-bollarsbingo som 75-bollarsbingo och 80-bollarsbingo. Det går att öppna flera rum och spela olika spel samtidigt, alltså kan du spela de två olika bingotyperna på en och samma gång. Perfekt för den som inte kan bestämma sig!

Caliberbingo – Bingorum

Bingobonus på Caliberbingo“Bingocaféet” är ett 90-bollarsrum med progressiva jackpottar. När vi spelade gick en jackpott upp till 1 000 000 kronor! Spelar du “Giant Jackpot” startar jackpotten på 400 000! “Bingobuffén” och “Caliberbingo Gratisbingo” är två andra 90-bollarsrum. Där kan du spela Value Bingo för bara 10 öre per bricka!

75- och 80-bollarsbingo spelar du i rummen Discobingo och Bingoparty direkt. Bingoparty rekommenderar vi starkt då vinstpotterna och jackpottarna är många och lagom stora och det är många som spelar.

Testa Caliberbingo nu och få 50 kronor gratis när du gör en insättning + en gratis skraplott varje dag! Läs mer här>>>

Brickpriser
Brickorna kostar normalt 1 krona styck. I Bingobuffén hittar du ännu ett gäng billiga brickor som kostar från 10 öre styck! När vi testade Bingobuffén, märkte vi en annan kul grej; att du får 12 brickor vid köp av 6 stycken! Du får alltså sex brickor helt gratis vilket kom som en överraskning!

Tröstpriser
En annan överraskning var att det är möjligt att vinna små tröstpriser utöver radvinsterna. Vi rekommenderar Caliberbingo att berätta om det lite tydligare till sina nya spelare. Det är en trevlig detalj som annars är lätt att missa. Det är först när du börjat vänja dig vid upplägget inne i Bingocaféet som tröstpriserna går att upptäcka.

BONUSAR PÅ CALIBERBINGO

Registreringsbonus på Caliberbingo

På Caliberbingo får du en femtiolapp att spela bingo för direkt vid registrering! Dessutom får du en gratis skraplott varje dag efter din registrering. Det är rätt unikt att få något extra varje dag som kund – utan några som helst krav förutom att logga in och spela. Vi gillar detta skarpt!

Vad vi inte förstod vid registreringen var varför vi endast fick 25 kronor att spela bingo för. Har du haft samma problem eller känner du till anledningen? Skicka oss ett mejl!

Caliberbingo Insättningsbonus

Caliberbingo sticker ut genom att ändrat på bingomarknadens bonusregler. Sajten bjuder nya medlemmar på hela 200% i bonus som gäller första insättningen upp till 1000 kronor! Du kan alltså spela för 2000 kronor extra redan efter första insättningen.

Ytterligare insättningsbonus på Caliberbingo
På din andra insättning ger Caliber Bingo dig 50% i bonus! Maxbeloppet för din andra insättningsbonus är 600 kronor. För att få maxbonusen behöver du därför satsa 1200 kronor.

Hämta dina bonusar på Caliberbingo – bingosajten som ger dig 200% insättningsbonus upp till 1000 kr>>>

Andra bonusar på Caliberbingo
Du får en gratis skraplott varje dag från Caliberbingo vilken kan göra dig 100 000 kronor rikare. Det finns dock vissa regler för att få de dagliga skraplotterna. Läs mer om reglerna på Caliberbingo under fliken “Kampanjer”, scrolla sedan ner och klicka på “Skrapa ihop ditt livsvinst”.

I chattspel som spelas varje kväll mellan 20.00 och midnatt, så finns det en hel del bonusar att ta del av även där. Omsättningskraven på bonusar som du får på Caliberbingo är 10 gånger. Det är inte optimalt men helt okej sett till andra bingosajters omsättningskrav.

Bingobonusar på Caliberbingo
Ett stort plus är att dina bingobonusar kan användas även vid spel på spelautomater. De flesta bingosajterna vågar inte ge spelare denna möjlighet.

 

CALIBERBINGO KAMPANJER


Caliberbingo har alltid flera kampanjer på gång. Det är bara att besöka sajten för att veta vad som är aktuellt just nu. Något bestämt veckoschema finns inte. Istället väljer bingosajten att ha ett brett utbud av tidsbegränsade kampanjer, många av dem är återkommande.

Månadskampanjer på Caliberbingo

En gång i månaden är det dags för en Superspeldag på Caliber. Då anordnas någonting alldeles extra i spelväg och gör din spelunderhållning till en superbra sådan! Läs mer om vad gäller just denna månad för Superspeldagen nu.

Återkommande kampanjer på Caliberbingo

Bland andra återkommande kampanjer vill vi nämna “Billig Bingo” där bingobrickor kostar så lite som 10-50 öre styck. Torsdagskvällarna är även de värda att nämna. Då ligger det extra mycket i garanterade prispotter. Torsdagarna är därmed en speciellt bra dag att prova Caliberbingo på.

Andra bra dagar att spela bingo på Caliberbingo är fredagar, lördagar, söndagar, måndagar, tisdagar och onsdagar. Varför? Därför att Caliberbingo erbjuder gratis bingo till sina spelare varje dag – fyra gånger i timmen!

Bli medlem på Caliberbingo och spela Gratisbingo redan idag>>>

BINGOUPPLEVELSE


Få 50 kr att spela för och free spins på Caliberbingo!Att spela bingo på Caliberbingo visar sig betydligt roligare än det först verkar. Det går enkelt och snabbt att registrera sig och allt funkar som det ska. Vi överraskades sedan av mängden erbjudanden; extra gratisbrickor, extravinster och tröstpriser i spelet samt extra jackpottar.

Upplev Caliberbingo nu med detsamma – få 1000 kr extra att spela för>>>Rent stilistiskt tycker vi att Caliberbingo är helt okej. Den är relativt personlig med trevliga och lugna färger. En schysst bingolook av en schysst bingosajt!

Chatten är någonting som vi verkligen rekommenderar dig att testa. På måndagar, tisdagar, onsdagar och lördagar ska du gå till Bingo Direkt då det är bingo med videochattvärdar! Du ser alltså svenska chattvärdar i rutan inne i bingon – live!

CHATTEN OCH COMMUNITY


Chattvärdar på Caliberbingo är inne i chatten och kör chattspel mellan 20.00 och 24.00 varje dag. Då är det rummet Discobingo som gäller.

Under vissa kvällar träffar du även videochattvärdarna i bingohallen. Du tar reda på om videochattvärdarna finns tillgängliga genom att logga in på Caliberbingo och kolla i chatten. Där kan du även fråga någon av de trevliga spelarna som finns inne, de brukar ha koll.

Besök Caliberbingos chatt genom att bli medlem och få 50kr att spela för>>>

JACKPOTTAR OCH PRISPOTTER PÅ CALIBERBINGO


Caliberbingos jackpottar och prispotter liknar genomsnittet på bingomarknaden. Det är inga mångmiljonbelopp men heller inga småsummor!

Jackpottar på Caliberbingo

Jackpotten i Bingocaféet är allt annat än genomsnittlig då den ligger på över 1000 000 kronor. Det är riktigt mycket för en bingojackpott.

Förutom den megastora summan är det extra kul i Bingocaféet då det finns möjlighet att vinna tre jackpottar i varje spel! Du vinner på en full rad, två fulla rader och full bricka. Jackpotten i detta rum ligger varierar beroende på hur många som spelar och hur mycket som satsat.

Ta del av Caliberbingos jackpottar och vinstpotter nu>>>

Vinstpotter

Vinstpotter ligger runt 200-300 kronor i 90-bollars bingorummen. I Gratisbingorummet ligger 10 kronor i potten.
I 75-bollarsrummen är vinstpotterna något lägre. I rummet Discobingo finns tyvärr alldeles för låga vinstpotter och ingen jackpott alls. Bingoparty direkt är dock värt att testa. Där ligger jackpotten omkring 5000 kronor.

LOJALITETSSYSTEM PÅ CALIBERBINGO


VIP-Klubben på Caliberbingo är en exklusiv klubb för spelare som är mest lojala. För att få tillträde till VIP-klubben måste en personlig inbjudan från klubben skickas till dig och det är Caliberbingo som bestämmer vem som får vara med.

Det är så klart de mest lojala, så vill du gå med i den exklusiva klubben är det helt enkelt bara att köra på och spela! Förhoppningsvis trillar en inbjudan in så småningom.

Fördelen med att vara VIP-medlem är verkligen stor! Du får en personlig VIP-assistent, de största bonusarna med kontantgåvor och exklusiva erbjudanden som endast gäller för klubbmedlemmar. Du får även en trevlig bonus på din födelsedag.

Läs mer om VIP-klubben på Caliberbingo>>>

GD Star Rating
loading...
- Caliberbingo, 1.0 out of 10 based on 1 rating

Lämna en kommentar